spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
23-feb.-2024

La noul magazin Supeco din Bârlad, cu cât cumperi mai mult, cu atât prețul per produs scade

- Advertisement -

Mai multe cumpărături înseamnă economii mai mari la noul magazin Supeco

Familiile din Bârlad sunt așteptate la noul magazin Supeco din oraș, cu prețuri mici pentru cumpărăturile zilnice și săptămânale și o ofertă inedită: prețuri reduse pentru cumpărături pe bază de volum. Mai exact: cu cât cumperi mai mult, cu atât scade prețul per produs!

Alături de ele, și micile afaceri pot profita de această promoție avantajoasă, având acces la o gamă de aproximativ 5.000 de produse, de la produse proaspete de la producători locali și regionali, la produse BIO sau produse non alimentare. Oferta se aplică pentru peste jumătate din produsele disponibile, dacă se achiziționează cel puțin două produse de același fel și este semnalată la raft prin etichete colorate.

Clienții își pot planifica bugetul pentru cumpărăturile săptămânale și zilnice și pot alege cu grijă dintr-o selecție diversificată de produse, toate la un preț foarte accesibil – de la alimente proaspete de la producătorii locali și regionali, la ustensile de uz casnic și detergenți. Clienții pot găsi carne proaspătă de la Deliciosul de Vaslui, produse de brutărie și panificație de la Mopan, mezeluri, lactate și brânzeturi tradiționale, produse internaţionale, BIO şi dietetice. Produsele proaspete include fructe și legume de sezon precum roșii, castraveți, sau mere.

Modelul Supeco –prețuri mici în fiecare zi-  este susținut printr-un concept bazat pe simplitate, lipsa decorațiunilor și ornamentelor din magazine, atenția la transportul produselor, majoritatea din regiune, economia de spațiu și stocurile de marfă depozitate direct în magazine.

Deschiderea magazinului Supeco este marcată de o serie de promoții și oferte speciale, valabile în perioada 15-21 septembrie 2022. Clienții sunt așteptați în noul magazin, aflat în strada Popa Șapcă nr. 3, de luni până sâmbătă între orele 07:30 – 21:00 și duminică, între orele 08:00-18:00. Mai mult, bârlădenii pot comanda de la noul magazin, încă din ziua deschiderii, prin BRINGO.

Odată cu deschiderea noului magazin Supeco din Bârlad, rețeaua de supermarketuri Supeco ajunge la un număr de 28 de magazine la nivel național.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.