3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

La Slobozia, gropile sunt săpate cu excavatorul, iar cimitirul urmează să fie extins. „Am ajuns să săpăm 10-15 gropi pe zi”

Imagini publicate pe Facebook de șeful direcției de Administrare a Domeniului Public din Slobozia arată situația dramatică din oraș: gropi săpate la marginea cimitirului, care urmează să fie extins pe un teren rămas până acum gol. „Cimitirul vechi este arhiplin. Avem locuri noi pregătite, situația e tragică”, a spus primarul orașului Slobozia pentru Libertatea.

„Așa arată acum cimitirul din Slobozia – 8 înmormântări ieri, 7 astăzi și gropi care își așteaptă rândul să fie umplute”, își începe postarea Roșca Petre Valeriu, șeful șeful Direcției de Administrare a Domeniului Public, aflată în subordinea Primăriei. El spune că mai mulți oameni din instituția pe care o conduce au fost trimiși să ajute groparii, care „sunt depășiți și nu mai fac față valului prea mare de înhumări”.
Citeşte întreaga ştire: La Slobozia, gropile sunt săpate cu excavatorul, iar cimitirul urmează să fie extins. „Am ajuns să săpăm 10-15 gropi pe zi”

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here