La un pas de tragedie în municipiul Iași! O dubă a intrat într-o cisternă și s-a răsturnat

În urmă cu puțin timp un accident rutier a avut loc în zona Podul de Fier din municipiul Iași. Un TIR și o dubă au fost implicate în coliziune. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și echipaje ale poliției.

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

UPDATE: Accidentul din Podu de Fie nu s-a soldat cu victime omenești. Din fericire, singurele pagube înregistrate au fost de ordin material. Totuşi, se putea produce o tragedie ţinând cont că, implicat în accident a fost o cisternă.

Conform datelor preliminare, accidentul s-a soldat din cauza neacordării de prioritate. Cisterna care se deplasa dinspre Tudor Vladimirescu spre Vama Sculeni nu i-a acordat prioritate dubiței care circulă regulamentar. Din aceste considernte, dubița a fost acroşata şi s-a răsturnat. Cisterna efectua o cursă pe ruta Ungaria-Rep. Moldova.

Din câte se pare, în pofida faptului că dubița s-a răsturnat, şoferul acesteia nu s-a ales cu răni care să îi pună viața în pericol.

Tot mai multe accidente rutiere în municipiul Iași

În cursul zilei de ieri, 25 februarie 2021, tot în aceeași intersecție a mai avut loc un accident rutier. Vorbim despre faptul că ieri au fost implicate două autoturisme. Atunci un autoturism marca Peugeot nu a acordat prioritate unui autoturism marca Opel și l-a acroșat pe acesta. Din fericire și de această dată accidentul nu s-a soldat cu victime omenești. …https://www.bzi.ro/accident-rutier-grav-in-municipiul-iasi-coliziunie-intre-o-duba-si-un-tir-exclusiv-4136026?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ