spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

La Vaslui se fură până și semafoarele care dirijează traficul pe drumurile naționale aflate în reparații

- Advertisement -
FURT… Pe DN 24, la podul de la Pribești, de la limita județului Iași cu Vaslui, semaforul a fost furat, pentru a treia oară.

INCREDIBIL… Șoferii vasluieni care merg la Iași, pe DN 24, au observat că la limita județului Vaslui cu Iași semafoarele care dirijează traficul pe podul de la Pribești peste Vasluieț, ba sunt, ba nu sunt. Nimeni nu s-ar fi gândit că acestea au fost furate și nu o dată, ci de mai multe ori. Constructorul care face revizia la acel pod este disperat. Nu mai știe ce să facă, mai ales că este a treia oară când a trebuit să-l înlocuiască.

Directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Ovidiu Laicu, este îngrijorat de acest fenomen, care a început să se generalizeze în toată Moldova. Iată ce a declarat în exclusivitate pentru Vremea Nouă: “Furtul semafoarelor de pe șantierele noastre, de pe Drumurile Naționale, a devenit un fenomen îngrijorător. Acum aflu de la dumneavoastră că și la podul de la Pribești, cel aflat la limita județului Iași cu Vaslui de pe DN 24, semaforul a fost furat. După ce am verificat, am aflat că e a treia oară când se întâmplă acest lucru. Nu am știut de acest caz, pentru că acest instrumentar aparține firmei care lucrează la acel pod, la rosturile de dilatare. Noi avem aceeași problemă în județul Suceava, unde au dispărut multe semafoare. Avem, tot la fel, la un pod, unde semaforul a fost furat de trei ori. Acum îmi dau seama că fenomenul este generalizat și bănuiesc că am dat peste o mafie. La început, am crezut că e vreun șofer nervos, seara, care trebuie să stea la semafor, deși din față nu vine nimeni, dar ulterior am aflat că se fură din cauza acumulatorilor. Noi folosim baterii de mașină și poate pe hoți îi tenta. Dar acum, când numărul furturilor cresc și nu găsim aruncate părți din acea instalație, eu cred că avem de a face cu o rețea, care probabil le iau, le mai ferchezuiesc un pic și le revând. Altă explicație la acest moment nu am. În cazul de la podului de la Pribești, firma a anunțat Poliția și se fac verificări. Îngrijorător este faptrul că hoții nu conștientizează că acel loc nu mai este semnalizat și se pot produce tragedii”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. se fură în toată țara! Semafoare orice, mai ales pe autostrăzi!
    dar nu la Buzău!!! Atentie nu jigniți buzoienii

    PS: de ce nu se montează camere video si survolaje cu politia?

  2. NU la Vaslui s-a furat semaforul dar juranalistii VN vor din nou sa scrie toata lumea despre noi. Ce vreti de la ei ca doar nu s-au nascut in Vaslui, au ajuns aici din greseala.

  3. Sa caute printre ei ca nea Vasile nu ii trebuie semafor. Incredibil a aflat după al 3 ca celelalte sunt neglijabile iar postacii de la vrem. n când se apuca de scris sa pună eventual waze ca să vadă că acel pod nu e în jud. Vaslui și ne mai miram ce scrie lumea de vs

  4. Podul e-n județul Iași. Iar aiureli cu Vasluiul ca să vă preia Trufașu în Adevărul unde va posta un titlu de genul: ,,Noaptea minții la Vaslui!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.