25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

La volan prin Vama Albița fără să dețină permis de conducere valabil!

PRINS… Polițiștii au verificat actele bărbatului și au constatat că acesta nu deține premis de conducere valabil pentru categoria „BE”, necesară pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

FĂRĂ PERMIS… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui bărbat cu cetățenie Republica Moldova, care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deși permisul de conducere valabil deținut nu îi dădea dreptul.

În data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița -I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 28 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autoturism și o remorcă.

«La controlul de frontieră, în urma verificărilor, colegii noștri au constatat că bărbatul nu deține  premis de conducere valabil pentru categoria „BE”, necesară pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun», a precizat comisarul – șef de politie Denis Lazăr, purtător de cuvânt al ITPF Iași.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here