8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

La volanul unui ansamblu rutier, fără să dețină permis auto valabil

- Advertisement -
VERIFICĂRI… La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține premis de conducere valabil pentru categoria E, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier.

ANORMAL ȘI ILEGAL… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui bărbat cu cetățenie română și R. Moldova care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deși permisul de conducere valabil deținut nu îi dădea dreptul.

„În data de 04 iulie a.c., în jurul orei 01.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița -I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 35 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un microbuz și o remorcă. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere valabil pentru categoria E, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, comisarul de poliție Irina Mirică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.