spot_imgspot_img
spot_img
0.4 C
Vaslui
09-dec.-2023

La vremuri noi, tot… ei

- Advertisement -

SEZON COMPROMIS… Nici nu va fi dat afarã, dar nici de bunã voie nu va pleca ; asa cã iubitorii fotbalului din Vaslui pot sã îsi ia adio de la orice sperantã cã vor putea asista la vreo performantã din partea favoritilor în acest sezon. Caro acuzã cã i s-a refuzat si nu i s-a aprobat programul de antrenament pentru aceastã sãptãmânã, iar în plin scandal, jucãtorii nu stiu pe cine sã mai creadã. Antrenamentele sunt foarte confuze, Caro stã tãcut la mijlocul terenului, iar fotbalistii plictisiti se plâng oricui le iese în cale de povara pe care sunt obligati sã o suporte.

Cu exceptia fotbalistilor plecati la loturile nationale, ‘‘galben-verzii’’ au efectuat ieri un nou antrenament sub comanda aceluiasi Lopez Caro. Ziua a fost una plinã, pe lângã sedinta de pregãtire conducerea clubului convocându-l pe Caro si într-o sedintã cu reprezentantii Consiliului de Administratie a Sporting Club Vaslui. În urma acestei întâlniri spaniolul a fost reconfirmat oficial în functia e antrenor principal la FC Vaslui. ‘‘Domnul Lopez Caro a primit votul tuturor celor trei membri ai Consiliului de Administratie al clubului FC Vaslui pentru a fi în continuare antrenor principal al echipei. Domnul Caro nu a rãspuns la nici o întrebare legatã de cum joacã echipa, locul din clasament si alte probleme din vestiar. I-am pus aceste întrebãri pentru a-l ajuta, dar se pare cã singurul lui interes este ca echipa sã meargã prost si el sã îsi încaseze banii’’, a declarat presedintele FC Vaslui, Ciprian Damian. Cu o frizurã nouã, Lopez Caro a fost foarte tãcut la antrenamentul de ieri dimineatã, dar nu a ratat ocazia de a se plânge, prin intermediul avocatilor despre faptul cã programul de pregãtire pentru sãptãmâna în curs nu i-a fost aprobat. Mai sunt câteva zile pânã la meciul cu Otelul Galati si jucãtorii, care deja sunt dati peste cap de schimbãrile de program, se tem cã vor iesi si mai tare din ritm, si cã, dacã o vor tine asa vor avea grave carente fizice la respectiva partidã.

Noapte învãluitã în mister

Antrenamentul de asearã s-a tinut doar cu doi portari, Puia si un junior de la LPS, si cu preparatorul acestora. Jucãtorii si restul staffului tehnic au fost bãgati în sedintã, la stadion fiind prezent si finantatorul Adrian Porumboiu. Surse din anturajul echipei au afirmat cã jucãtorii s-au sãturat de Caro si cã vor boicota în continuare activitatea acestuia.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.