10.7 C
Vaslui
09-dec.-2022

Lãsati copiii sã se ducã la scoalã, nu-i luati la marsuri politice! (foto)

- Advertisement -

Parodie de mars electoral la Husi

NECINSTIT Politica huseanã începe sã se anime, iar USL-ul local a vrut asearã sã se facã remarcat, printr-un miting! Actiunea electoralã, însã, a fost un esec, deoarece mai putin de 100 de persoane au venit sã mãrsãluiascã, iar majoritatea dintre cei pusi sã strige lozinci politice erau… elevi de liceu. Adolescentii si-au dat toatã silinta sã strige cât au putut ei de tare „Jos…unii!” sau „Sus… altii!”, însã husenii care priveau de pe margine au înteles cã bietii copii se aflau într-o posturã tristã.

Membrii Uniunii Social-Democrate de la Husi au vrut, asearã, sã facã un mars electoral, prin centrul orasului. Actiunea, fireascã pentru o campanie electoralã, nu prea s-a bucurat de succes. Pe lângã reprezentantii USL-ului local, între care s-a remarcat senatorul Cristian David, Liviu Iacob, precum si candidatul la functia de primar, profesorul Cristinel Popa, putini huseni s-au alãturat marsului. Noroc de câtiva elevi, chemati la adunare, care si-au dat toatã silintã sã facã larmã si, inimosi, în inocenta lor, dar si la îndemnul adultilor care îi însoteau, au strigat tare lozinci politice! Ba, cu hãrnicie, au împãrtit si fluturasi electorali!

„Eu am fost invitat la o actiune a tineretului, nu a copiilor”!

EXPLICATII Corneliu Bichinet a fost si el prezent la marsul de la Husi. Întrebat despre actiune, dar si despre rostul acelor adolescenti într-un mars politic, acesta, diplomat, a precizat: „Am participat la o actiune a tineretului din PNL si PSD, pentru sustinerea domnului profesor Cristinel Popa, la functia de primar al municipiului Husi si a domnului Buzatu Dumitru, la CJ Vaslui. Nu m-am ocupat eu cu organizarea. Eu am fost invitat la o actiune a tineretului, nu a copiilor. Probabil, au fost si copii pe-acolo, nu stiu. Eu am avut doar calitatea de invitat”, a spus Corneliu Bichinet.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

108 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.