Laura și Dragoș s-au iubit și au plecat împreună în eternitate! Tânăra moartă în accidentul feroviar va fi înmormântată la Banca! (FOTO, VIDEO)

DESTIN CRUNT… Un detaliu cutremurător a ieșit la iveală, în urma tragediei de la Vlădeni, județul Iași, în care a murit Laura Nechifor din comuna Banca și iubitul ei Dragoș Păuceanu, din Piatra Neamț. Cu doar o zi înainte de cumplitul accident feroviar, ei își cumpăraseră mașina care avea să le devină sicriu pentru amândoi. S-a întâmplat într-o fatidică zi de 13, iar moartea a venit pe 14 februarie, chiar de ziua îndrăgostiților . Culturiștii din Iasi, colegi de facultate și de sală cu Dragoș au demarat o campanie de strângere de fonduri, pentru a ajuta la înmormântarea celor doi iubiți, morți pe 14 februarie. Deși unul va fi înmormântat la Piatra Neamț (Dragoș) și Laura la ea, în satul natal, Gara Banca, cei doi au plecat la Cer împreună! Apropiații spun că se iubeau atât de mult încât au plecat amândoi odată în eternitate, lăsând un mare gol în inimile părinților și fraților!

O tragedie de nedescris a lovit o familie din comuna Banca, pe 14 februarie. Una dintre fete, Laura Nechifor, absolventă a Universității A.I.Cuza din Iași, de 25 de ani, a murit într-un grav accident feroviar, care a avut loc în localitatea ieșeană Vlădeni. Fata, care este din Gara Banca, comuna Banca, se afla într-o mașină marca BMW, cumpărată pe 13 februarie, din Suceava. Mașina era condusă de iubitul Laurei, Dragoș Păuceanu, de 23 de ani, din Piatra Neamț, care lucra și el în Iași. Acesta nu a respectat regulile de trecere la nivel cu calea ferată și a fost lovit din plin de un tren de călători.  Autoturismul a fost târât aproximativ 50 de metri, iar în urma impactului Laura și Dragoș și-au pierdut viața.

Conform polițiștilor ieșeni, cei doi mergeau de la Iași spre Suceava.  Impactul a fost extrem de violent, vehiculul fiind distrus în proporție de 90 la sută. Tragedia a avut loc la ora 15.30, la trecerea de cale ferată de la Vlădeni.Cei doi tineri din BMW au fost zdrobiți de trenul Iași-Dorohoi.Potrivit polițiștilor ieșeni, șoferul nu a respectat regulile de trecere a căii ferate, iar autoturismul a fost târât aproximativ 150 de metri. Medicii sosiți la fața locului nu au avut ce face pentru salvarea vieții celor doi tineri, care au avut leziuni incompatibile cu viața.

Au plecat spre eternitate împreună, dar vor fi înmormântați separat!

Tinerii care au murit în accidentul de tren de la Vladeni sunt Dragoș Păuceanu (23 de ani) din Piatra Neamț și Laura Nechifor (25 de ani) din Gara Banca, comuna Banca. Ambii locuiau în Iași, cu chirie și lucrau la o firmă de construcții din localitate, fiind colegi de serviciu. Dragoș era culturist și se pregătea să meargă la un concurs național. Apropiații spun că erau cuplul perfect, se înțelegeau foarte bine și se iubeau mult. Poate de aceea Dumnezeu i-a luat la El tot împreună, parcă știind că n-ar fi rezistat unul fără altul.

Campanie de strângere de fonduri pentru înmormântare

În aceste momente, mai mulți prieteni de-ai tânărului mort în accident au început o campanie de donații pentru înmormântarea acestora.Pe mai multe story-uri publicate pe o rețea de socializare, prieteni și colegi de sală cu Dragoș Păuceanu vor să strângă bani, cu care să ajute familiile la înmormântarea lui Dragoș și a iubitei sale Laura. .

Zeci de prieteni transmit mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, iar mulți dintre ei au decis să strângă bani ca să ajute la înmormântarea celor doi tineri. Toți cei care vor să ajute familiile îndoliate o pot face donând diverse sume de bani la sediul Metalmorphose Gym din Iași, iar cei care doresc să ajute familia din Banca Sat o pot face, corpul fetei fiind depus acasă în satul Gara Banca, înmormântarea urmând a avea loc joi, 18 februarie.

„Încă sunt în stare de șoc și nu pot crede că acum ești un înger! Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet minunat! Nu îmi găsesc cuvintele să pot exprima durerea din suflet. Îți vei veghea de acolo, din împărăția îngerilor, părinții și surioarele tale.”, a scris pe pagina de socializare a fetei plecată la Cer, una dintre cele mai bune prieten, Oana.

Condoleanțe familiei și Dumnezeu să-i odihnească! au fost cele mai multe dintre mesajele publicate de prietenii celor doi pe rețelele de socializare.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ