Le-a plăcut și cartea, nu doar joaca! TOP 5 fotbaliști cu mintea...

Le-a plăcut și cartea, nu doar joaca! TOP 5 fotbaliști cu mintea limpede și în afara terenului! Cine are IQ-ul aproape cât Einstein

„M-aș muta într-un Bloc Notes”, „Cine e Canicula ăsta de omoară atâția oameni?!” sau „Mașina mea preferată e Yacht-ul” sunt doar câteva dintre replicile lui Claudiu Răducanu, dar care se pot aplica, lejer, și pentru alți jucători importanți din străinătate care au oprit brusc relația cu școala și au fost all-in pe fotbal. Există însă și băieți cărora le-a plăcut și cartea, nu doar joaca.

Mintea limpede de la mijlocul terenului” este una dintre expresiile clasice din lumea fotbalului, dar mai puțini sunt jucătorii care reușesc să se ridice la un nivel ridicat și în discuțiile care nu implică fotbal, Facebook ori Instagram! Sau orice alt tip de rețele sociale în care fotbaliștii se transformă în veritabili scouteri de femei frumoase. Și nu e o exagerare!

  • Într-un studiu realizat în Marea Britanie, în urmă cu câțiva ani, fotbaliștii fuseseră trecuți în zona persoanelor cu un IQ sub medie! Desigur, acest lucru nu este valabil pentru toți jucătorii sau foștii jucători de fotbal. Avem și câteva excepții care s-ar putea să vă surprindă!

Portarul de la Liverpool care știe 5 limbi străine și are licență în Științe Politice

Simon Mignolet n-a reușit să fie unul dintre cei mai buni sau mai iubiți portari de la Liverpool, dar aventura sa în Anglia n-a rămas fără „urmări”. Belgianul vorbește cinci limbi străine, are o licență în Științe Politice luată pe bune și ar putea să le vorbească în vestiar colegilor de la Brugge, club unde evoluează în prezent, cum s-au modificat lucrurile prin Marea Britanie odată cu celebrul BREXIT!

Un fundaș al lui Inter care a publicat două cărți

Yuto Nagatomo, fostul fundaș al lui Inter, a păstrat o relație mai mult decât bună cu școala și în timpul carierei de fotbalist. Nagatomo și-a luat diploma în Economie la o facultate importantă din Japonia, dar se pricepe și la scris. Japonezul are deja scoase pe piață două cărți și, probabil, ar putea urma și mai multe după ce va renunța la cariera de fotbalist. Nagatomo este sub contract cu Marseille.

Frank Lampard și IQ-ul lui Albert Einstein

Frank Lampard are nevoie să pună în practică absolut toate cunoștințele pentru a-și salva postul la Chelsea. Și n-ar fi exclus ca Lampard să găsească până la urmă formula câștigătoare! Pe vremea când evolua pentru Chelsea, Lampard a făcut un test pentru stabilirea IQ-ului, iar rezultatele i-au uimit pe toți: 150! Ca să ne facem o idee, IQ-ul lui Albert Einstein era de 160, iar oamenii normali „prind” un IQ de 100. …https://www.gsp.ro/international/campionate/le-a-placut-si-cartea-nu-doar-joaca-top-5-fotbalisti-cu-mintea-limpede-si-in-afara-terenului-cine-are-iq-ul-aproape-cat-einstein-621533.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ