spot_img
16.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Le-am luat la întrebări. Cum sărbătoresc Paștele vedetele din România? Dani și Gabriela Oțil, prima vacanță fără copil

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Paștele este o sărbătoare cu însemnătate mare pentru români, iar toată lumea așteaptă, cu nerăbdare, să poată petrece alături de cei dragi. Fie că aleg să stea acasă cu familia și prietenii, sau preferă să plece în vacanțe cu destinații exotice, nimeni nu uită de una dintre cele mai importante sărbători ale creștinilor.

Paștele este extrem de așteptat de români, poate și datorită postului care este cel mai lung din an. Așadar, după săptămâni întregi de post, de Paște ne putem delecta cu mâncăruri care mai de care mai alese, băutură fină, dar cel mai important aspect este compania în care alegem să sărbătorim.

Cei mai mulți dintre români preferă să petreacă frumoasa sărbătoare chiar în sânul familiei. La fel se întâmplă și în cazul unor vedete, care aleg să renunțe la scenă sau lumina reflectoarelor o perioadă, timp în care își îndreptă toată atenția către familie. De asemenea, pentru că acum se poate călători, din nou, fără probleme, alte vedete au ales destinații exotice pentru a se relaxa de sărbători. Iată ce planuri au vedetele!…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-fac-vedetele-din-romania-de-paste-589157.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.