3.9 C
Vaslui
09-dec.-2022

Liber sugetator

Array
- Advertisement -

Ati mai auzit una ca asta? Un profesoras de Vaslui, care zice cã este inventatorul coditei de cireasã, a mers la o primãrie de tarã si a bãtut cu pumnul în masã, cam asa: „Uãi, primare, eu îti fac publicitate la ziua satului cu 2.000 de lei, cel mai ieftin di pi piatã”. Continuarea este amuzantã rãu: „Uãi, eu pentru 200 de lei nu mã urc în masinã”. Noi îi recomandãm acestuia sã nu mai urce în masinã, cã oricum nu are nimeni nevoie de fituica lui. Nici mãcar la weceurile din sat!

Sandokane, Sandokane, cine te pãcãleste, coane? Nu stiti cine e Sandokan? Un sofer de politician din Husi, care s-a visat presedinte la USR. Omul a sunat adunarea din corn la cei opt membri cât are USR la Husi si a tunat: „Eu voi fi presedintele vostru”. Zis si fãcut. Cei opt membri au fãcut sedintã, au votat, dar când au numãrat voturile, sã mori de râs, Sandokan a iesit pe locul II. Cum adicã, dom’le, nici mãcar atât nu a învãtat el de la fostul sãu sef, sã convingã opt membri sã-l aleagã presedinte? Vai de noi, cu usereu cu tot…

Ne uitãm la un mogul de teveu, care si-a deschis televiziune de internet. Unde a fãcut inaugurarea postului, desi are telespectatori cam cât încap într-un lift de bloc? La un restaurant din centrul târgului, cu mare pompã, ce sã mai spunem, mare boier, mare caracter. Povestea este cã cicã ar fi primit 10 miisoare de lei de la un om de afaceri, care va avea publicitate la televiziune tot deceniul care urmeazã.

Cum i-a furat cutitul unui jurnalist Statul Paralel a lui Dãncilã

Suntem solidari cu colegul nostru de la Monitorul de Vaslui, Marian Mocanu, care a rãmas fãrã briceag, dupã ce a vrut sã facã un interviu cu Dãncilã. SPP-istii, nerusinati, nu au înteles cã omul venise cu scula ca sã desfunde sticlele de suc la conferinta de presã si i l-au confiscat. Am înteles cã i l-au si ciordit, fiindcã Marian când a ajuns la redactie, de nervi desfãcea sticlele de bere cu ochiul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.