23.2 C
Vaslui
18-aug.-2022

Liber sugetator

- Advertisement -

Cicã un primar de pe meleagurile noastre, ceva mai afumat, i-ar fi spus lui Sicã Mandolinã, la o masã oficialã de la Bucale, sã se întoarcã în sânul mãmicutii lui, cu partid cu tot. Asta era înainte ca peneleul sã o înlocuiascã pe Veorica. Alti premari au vãzut scena si au râs. Dar, cicã acu’ vine nota de platã. Legenda spune cã primarul care l-a înfruntat pe Mandolinã a primit un mesaj de genul: “Uãi, vezi cã suntem la putere si ai s-o belesti cu noi!”. Acu’, nu stim ce o sã beleascã dom’primarele, însã cred cã aceia care-l amenintã or sã rãmânã doar cu dorinta de a fi beliti putin, cã tot sunt impotenti.

Stiti ultima glumitã auto. Un viitor prefect si-a luat Mercedes. Rosu, asa ca partidul pe care îl poartã în cerul gurii, atât de mult ce-l iubeste. Dar, faza e cã masina are volan pe dreapta. Sau, poate, viitorul prefect va fugi în UK, dacã nu prinde postul de la Prefecturã? Nu stim, însã nu e frumos sã mergi cu masinã rosie, Mercedes, si sã cauti prin canale. Pãrerea noastrã cã e cam deplasat. Mai bine îsi lua un Logan.

Doamne, mare esti si multe povesti se aud prin preajma Ta! Cicã un premar din judet este si suspendat din preotie si caterisit, în acelasi timp, iar noul sef de la Episcopie nu vrea sã lãmureascã situatia. Se zice cã ar fi spus: “Asa a decis Cornel Onanilã, ce sã fac eu?”. Da, chiar asa, oare ce-o mai fi spus Cornelus de la Husi, când a plecat la mãnãstire?

USR Vaslui si-a tras taraf!

Venirea lui Bâicu pe functia de presedinte al USR a fost catalogatã ca un accident. Noi am pus-o pe seama faptului cã deputatului Botez îi plac manelele. Se pare cã varianta noastrã stã în picioare, fiindcã Bîicu a reusit o performantã: si-a bãgat toatã formatia în…. USR.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.