23.2 C
Vaslui
18-aug.-2022

Liber sugetator

- Advertisement -

Miticã a lu’ Buzatu a fãcut tuicã. Miticã a fãcut multã tuicã. Cicã vreo 200 de kile de tuicã, din prunele de la Mãrãseni, de se îmbatã si câinii, când trec pe la poarta fermei lui. Ce-o face seful de la cejeu cu chintalele de rachiu, nu avem idee. Probabil, vrea sã facã un mare chiolhan la Stefan cel Mare si o sã-i îmbete turtã pe toti locuitorii, asa, ca de Sãrbãtori. Legenda spune cã si acum se zãreste fum de la cazanele din livadã!

Bãtaie mare pe functia de la DSP, acolo unde un june care a mai fost odatã director, fiul unei doamne farmaciste din oras, mai vrea încã o datã pe jilt. „Mai vreau o datã, si înc-o datã, asa ca altã datã”, zice melodia popularã, pe care tânãrul care conduce masini scumpe o fredoneazã de zor, de câteva zile. Si Arcãleanu a crezut acelasi lucru, cã va fi prefect, dar nu i-a iesit. Si tot asa, se va întâmpla si cu tânãrul nostru!

Si apropo de functii, Mos Gerilã s-a îmbrãcat în galben si are sacul plin de scaune de director. Unii zic cã PMP face joc de glezne pentru douã-trei scaune de directorasi, mai putin seful de partid, care bea ceaiuri calmante! Hai, veniti la Mosu’, în patru labe, sã vã dea câte o nuia pe la spate!

Nelu Tãtaru a bãgat Husul în Guvern!

Doctorul Tãtaru face un pas important si acceptã pozitia de secretar de stat, la „Sãnãtate”! A acceptat cu greutate si a fãcut miscarea, ferm convins cã Guvernul Orban va sta cel putin un an în fruntea tãrii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.