Liber sugetator

La PSD au început sondajele, taman când PNL le terminã. Suntem foarte curiosi sã aflãm rezultatele, dar deja trupa lui Buzatu e usor resemnatã. Trag la 33% si nu sunt deloc sigur pe acest rezultat. Mizeazã pe forta primarilor, care deja sunt plictisiti de când stau pe functii si se mai ocupã, din când în când si cu braconajul. Oricum, pe mediul urban, PSD-ul mai are sanse doar la Vaslui si Husi.

Ati mai auzit de scandal între douã preotese la Vaslui? Nu? Ei bine, aflati cã o astfel de preoteasã, ajunsã sefã peste un muzeu, a ajuns sã o calce în picioare pe o altã consoartã de preot. Biata femeie umilitã, neavând sanse de a ajunge în fruntea partidului, precum sefa ei, a ajuns sã se îmbolnãveascã, în timp ce sefa s-a îngrãsat ca o scrofitã, pentru cã îi merge bine. Cicã, povestea a ajuns la urechile sefilor mari de la Episcopie, vedem noi cum se terminã pocinogul.

Stiati cât costã o fonctie de premar? Nu prea mult. Se ia una bucatã buldoexcavator, se trimite la lucru la casa lui dom’ primar, dupã care, când vine controlu’, arãti spre domnul vice. Cam asa s-a petrecut în orasul de la granita cu Galati, acolo unde Muta s-a gândit sã-si facã vilutã cu utilajul primãriei. Când a venit controlu’, premarele a spus cam asa: „Dom’vice, mata esti sef la buldo. Matale dai 15.000 de leisori”. Legenda spune cã nenea Ciorbã, vicele, s-a supãrat si nu mai vrea sã meargã cu premarele. Pretenii stiu de ce!

“Indienii” lui Popica si noul val de romanizare a judetului

De când a devenit socialist, fostul prefect Popica, în calitatea sa de manager la o firmã de constructii, a încercat sã fie un pic liberal. S-a sãturat de fitele celor care primesc ajutoare de la stat si a apelat la muncitori tocmai din Sri Lanka. Asa cã a devenit primul vasluian care dupã douã mii de ani ne-a procopsit cu o altã ciurdã de “indieni”, de parcã n-am avea suficienti de multi si acum.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ