spot_img
33.9 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Liber sugetator | VIDEO

- Advertisement -

Fabrica de stiri

Deja nu mai este demult o stire cã Politia Judeteanã s-a umplut de Covid. Multi dau vina pe faptul cã o parte din cei apropiati de fostul comandant Pantiru, care au fost la Iasi la înmormântarea mamei acestuia s-ar fi infectat. În realitate mai este un motiv care a produs focarul în interiorul IPJ-ului. Din pãcate modelul lui Maximiuc, fostul adjunct al lui Pantiru, a devenit o modã. Adicã, sunt foarte multi politisti care vin la serviciu, desi sotiile lor sunt internate la Bârlad.

Toatã lumea s-a mirat cã dupã numãrarea celor 12.000 de voturi nule s-au gãsit foarte putine valabile. Stiti de ce? Ele au fost lucrate pânã la renumãrarea lor. Procedeul e simplu. Voturile nule sunt aduse la BEC în mape, alãturi de procesele verbale ale numãrãrii voturilor. Doar sacii cu voturi valabile sunt sigilati, în timp ce voturile nule sunt la liber. E simplu sã le anulezi, dacã ai ordin de la tãtuca. Pui o stampilã, douã si se rezolvã. Este strigãtor la cer ca procentul nulelor sã fie de peste 8%. Acesta trebuie teoretic sã fie sub 2-3%.

La Husi, în primã fazã, scorul la infectati era la egalitate între liberali si pesedisti, câte un pozitiv de fiecare parte. Douã candidate la functia de consilier, ambele profesoare, au fost depistate pozitiv. De acolo a plecat nebunia. Se vorbeste cã si cei doi candidati de la Primãrie ar fi infectati. Unul deja a ajuns la Bârlad, iar celãlalt se pregãteste de test. Sã vedem care va fi scorul între ei si sã sperãm ca, în mãrinimia lor, sã nu-l fi dat si la popor.

Adrian, Copilu’ de Haur, tãvãlit în tigãnie 

(ATENȚIE! Limbaj licențios)

Adrian Copilu’ de Haur al Bârladului a pãtit o rusine greu de povestit. Cicã a fost huiduit chiar de-ai lui, dupã ce s-a luat de o pirandã bãnuitã cã poartã haur de la liberali. Femeia i-a vorbit „academic”, mai ales cã aceasta „studiase” în statia de metrou de la Cambridge, în Anglia, însã proaspãtul absolvent în stiinte litigioase a fost si mai scrupulos. Ce-a iesit? Urmãriti materialul video de mai jos!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.