Liber sugetator

La IPJ Vaslui a devenit un obicei ca seful venit tocmai de la ARAD sã fie mai în permanentã în concediu, spre disperarea prefectului. Dar cum la comandã stã adjunctul Donose, nu vedem de ce este impacientat Gologan. Cicã ieri, noul comandant a fãcut cerere de concediu si pe anul 2020, asta însemnând cã sunt ultimele sale zile prin Vaslui. Din decembrie o sã fie alt sef de IPJ, un politist cu state vechi, scolit pe afarã, în special prin Franta. Va fi vai si amar de cozile de topor din Politie.

 

La Primãria Vaslui se va sparge buba de la Politia Localã. Dupã Armaghedonul publicat de ziarul nostru, Vasile Pavãl a trimis un audit care a constatat cã un nene, un soi de adjunct a lui Catanã, ar fi fost un angajat un pic ilegal. Cicã nu avea vechimea când a dat concurs, iar doamna Mariana Micã, sefa de la Personal, i-a trecut intentionat cu vederea. A avut ordin sau a fost o rugãminte. Oricum, va fi scandal si primarul va încerca sã mute totul pe Catanã, pe care-l bãnuie de infidelitate.

 

Dan Material e foarte mândru de ce consilii de administratie a smuls de la Uzatu si se laudã cã-l are la degetul mic pe acesta. Numai cã Miticã are o agendã pãstratã bine la seif sI, în curând, o sã i-o arate. Cicã acolo un nene ar fi notat cam toti banii pe care i-a dat spãgi la lucãrile luate de pe timpul Guvernãrii Boc, mai ales de la alocãrile de la celebra Ordonantã 7, care privea programul de dezvoltare a infrastructurii din spatiul rural. Cicã sumele ar fi mãrisoare, iar dovezile beton, demne de un denut la DNA.

Braniste, marele specialist în sãnãtãte al lui Buzatu

Sorin Braniste a ajuns membru în Consiliul de Administratie de la Casa de Sãnãtate, desi nu este consilier judetean, si nici angajat al CJ Vaslui. Din acest motiv, noi ne înclinãm în fata profesionalismului sãu, fiindcã a devenit brusc un cunoscãtor al sistemului sanitar vasluian. Noi stim cã lesina când vedea sânge, dar probabil cã acum a devenit bãrbat sub aripa lui Dan Marian. Probabil cã pe viitor îi va lua locul lui Ana Rinder dacã o tine tot asa.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ