Liber sugetator

Se pregãtesc miscãri de trupe la APIA si la AFIR, douã institutii conduse de doi eruditi în materie de stiinte agricole si fonduri europene. Cicã cele douã institutii se comaseazã si, prin urmare, se schimbã statul de functii si fisele de post. Cu alte cuvinte, vor fi concursuri si directorii schimbati. Asa cã adio ALDE din cele mai importante structuri din judet.

Iesirea publicã a lui Ponta împotriva lui Maia Sandu, dovedeste teoria cã fostul premier e la mâna lui Plahotniuc, omul care a preluat la Vaslui, toate pãmânturile de la Comcereal. Acum firma este în faliment, dar din spate tot ei manevreazã lucrurile. Iatã cã am avut dreptate când am scris cã Ponta si gasca lui si-au bãgat coada în judet cu acordul lui Buzatu. Si asa a apãrut o coadã de topor, care i-a fãcut de petrecanie lui Porumboiu. Dar se pare cã i-a venit si lui scadenta.

Am auzit cã Nuta, prietena intimã a lui Uzatu, se pregãteste sã ne dea în judecatã pentru cã am turnat niste filme în care ea a jucat rolul pricipal. Pe noi ne cam mirã acest lucru. Ne asteptam sã fim lãudati cã am reusit sã o transformãm pe Nuta, fata simplã din Vaslui, într-o vedetã la nivel national. Pãi câte fete nu si-ar dori asta? Uitati-vã la Vulpita!

O floare cu spini între doi grãdinari

Venirea lui Braniste în noul CJ Vaslui e ca si cum am revedea filmul “O floare si doi grãdinari”. Într-adevãr, dvs. sunteti crescut de Dan Marian si educat de Miticã Buzatu. Recunoastem cã ideea titlului nu ne apartine si suntem de acord sã plãtim drepturi de autor.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ