2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Se spune cã „generãleasa” a fãcut un pact si a acceptat ca, cu mâna ei sã se facã toate schimbãrile de directori la scoli, iar aceasta si-a negociat un loc cãldut în ISJ, la Management, acolo unde în trecut liberalul Turcu s-a remarcat. Trocul pare unul corect dacã ne gândim cã aceasta a încercat toate schemele posibile sã reintre în gratiile liberalilor. La un moment dat, se auzise cã se reînscrisese în PNL, pe undeva prin sudul judetului.

Si dacã tot vorbim de schimbãri, se pare cã liberalii vor opera primele modificãri în deconcentratele care apartin Ministerului Agriculturii, adicã la Directia Agricolã, la AFIR, la APIA, etc. La APIA va fi o bãtãlie interesantã fiindcã liberalii stau bine cu resursa umanã în acest domeniu. Si la Directia Agricolã deja se încãlzeste un liberal de la Bârlad, iar la AFIR se doreste un profesionist, tobã de carte si cu multã experientã în absorbtia de fonduri europene.

La IPJ Vaslui e forfotã mare, fiindcã Internele lucreazã la un caz mai special. E vorba de cel mai mare sponsor al institutiei, un patron de prin Vaslui care a fost prins cu o alcoolemie record, iar politistii încearcã sã o dreagã. Numai cã sunt dovezi de la accident si tot se asteaptã ca ele sã aparã. Noi îi sfãtuim pe cei de la „interne” sã-si facã treaba ceas, fiindcã dacã si ei îl vor albi, atunci dovezile o sã aparã public. Tic, tac!

Horoscopu’ lu’ Anuta

Am înteles cã în ultima perioadã vã place foarte mult Mercur. Sã stiti cã anul 2021 va fi anul în care aceastã planetã va trebui sã iasã la luminã si va avea asupra dvs., cel putin în lunile ce urmeazã, un efect devastator. Nu asupra carierei sau a relatiei cu persoanele iubite, ci a faptului cã nu mai puteti spune minciuni si nici nu mai puteti acoperi boroboatele fãcute în numele lui Mercur. Va fi o perioadã a destãinuirilor si a dezvãluirilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.