3.8 C
Vaslui
09-dec.-2022

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Mare agitatie la IPJ Vaslui. Se scrie statul de functii provizoriu în cazul în care se schimbã prefectul la Vaslui. Sunt vizate posturile de la Politia Municipiului Vaslui, de la Crimã Organizatã si cele de la vârf, adjuncti si inspectorul plin. Pe vremea PSD, dar si acum e suficient sã te duci în fata stãpânului, a baronului rosu, sã îi pupi inelul si sã îi juri cã la orice orã din noapte poti veni la serviciu si sã albesti un dosar în timp record al unui interlop, fie el de la Bârlad, din clanul celor care au furat din bancomate, fie de la Vaslui, din gasca lui Pongo.

Si dacã tot am pomenit de Pongo, cãtelul dalmatian care a fost jumãtate interlop, jumãtate câine politist, sã mai spunem cã acestuia nu i se întâmplã nimic, indiferent de ce infractiune face, fiindcã are protectie. Dacã vreti sã vedeti unde, noi vã dãm un indiciu. Acesta a fost bãgat în clubul oamenilor de afaceri selecti ai Vasluiului, dupã ce fratii Pavãl, de la Dedeman, l-au spãlat, pardon, i-au arendat toate terenurile pe care le detin la Vaslui. Si credeti-ne, nu vorbim de zece sau o sutã de hectare, ci de mii de hectare.

Mai tineti minte povestea unui mare patron de la Plantagro, care se bãnuia cã a fãcut accident pe fondul consumului de alcool. Ei, se pare cã betivul era cu totul altã persoanã, în viziunea politistilor care au primit sponsorizãri groase de la acestã companie, adicã era un biet sofer, cãruia i s-a retinut permisul si care a si dat probe de sânge la spital. Patronul a ajuns si el la spital, peste vreo douã zile, dupã ce la misto, s-au sesizat cei de la „interne”. Chiar a si spus cã a avut o sângerare, dar cã a fost din cauza ulcerului.

Deputatul Botez e tare! A spus „NEM” trasferurilor din alte partide

Deputatul Botez ne-a uimit pe toti. Se jurã pe Facebook (si noi îl credem) cã nu face niciun transfer de la alt partid si cã are membri câcãlãu pentru toate posturile obtinute la loteria tragerilor la sorti din coalitie. Pentru acest lucru, îl felicitãm si asteptãm cu interes numirile pe care le va face în deconcentrate, la Prefecturã si prin alte ministere.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.