Liber sugetator | PAMFLET

La Bârlad, în sânul PNL se ascut cutitele. Semnalul s-a dat în momentul în care senatorul Bîca l-a somat pe Buzamãt sã nu meargã la concursul de manager de la LDP Reisser. Cicã Boros ar fi rãmas interzis când a aflat. Nu-l stia atât de categoric pe Bîca. Pânã la urmã, concursul s-a dat, multi dintre cei înscrisi s-au retras si Buzamãt a câstigat. Suntem curiosi ce urmeazã. Mai ales cã prin târg se vorbeste cã proaspãtul senator are gânduri mari. Vrea sã ajungã presedinte.

Pentru alegerile locale, AEP a virat banii, iar partidele la rândul lor au virat mai departe celor care au contribuit la campanie. Numai cã la ALDE, banii la candidati nu au mai ajuns. Oare nu i-au primit de la AEP sau face cineva o tumbã cu ei ? Pânã si cei de la PMP au virat. E posibil sã fi mirosit cineva sau poate s-a sesizat vreun organ cã Dan Marian a cam pãcãlit legea electoralã. Fiindcã în momentul în care a candidat avea conturile blocate de executorii judecãtoresti pentru tepele date la stat, iar acesta a avut si cel mai mare consum. Se va vedea pânã la urmã ce va fi.

La Pãdureni a fost un pic de deranj. DNA a venit în vizitã la o persoanã care a fãcut un denunt împotriva primarului si, ca sã vezi comendie, acesta a fost audiat chiar în sediul Politiei din localitate. Pariu cã seful de post stie tot si cã l-a informat pe primar corespunzãtor. De obicei, noi stim cã atunci când Pongo îl dãdea în gât pe Porumboiu la DNA, procurorii nu-l audiau la Racova, în hotel.

Anuta, un fel de Sosoacã a Vasluiului

O felicitãm pe Anuta, sefa de cabinet a lui Buzatu, care nu vrea în ruptul capului sã facã vaccin împotriva covidului. Deci avem si noi asadar o antivaccinistã convinsã, precum e senatoarea Sosoacã. Pãcat cã aceasta s-a încurcat cu PSD, acum ar fi fost si ea o senatoare dacã si-ar fi ascultat inima si s-ar fi dus la AUR. Avea toate sansele sã se împrieteneascã cu Sosoacã când Simion a organizat ,la Fãlciu, Revelionul Centenarului.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ