Liber sugetator | PAMFLET

Sãptãmâna trecutã vã spuneam cã Maximiuc a fost cooptat în echipa de la Comcereal. Se pare cã misiunea este una mai specialã. Deja a fãcut plângeri la DNA mai multor primari care s-au jucat cu subventiile de la pãmânturile luate cu japca de la aceastã firmã, intratã în faliment. Cicã sãptãmâna care tocmai stã sã se încheie a fost si pe la celebrul Pongo, omul care a preluat ferma lui Buzatu de la Stefan cel Mare si l-a întrebat de niste terenuri luate abuziv. Nu stim ce a rezolvat, dar o sã vedem dacã chiar asa de fioros este acest militian pensionar, pe cât cred cei care l-au angajat.

La Dan Marian, echipa de consilieri s-a mãrit. Pe lângã “profesorul universitar” Turcu si expertul în administratie Mastacan, fostului secretar de la Vãleni i s-a alãturat si “consilierul onorific” (functie neremuneratã) domnul Iliutã. Acesta este vãzut zilnic, în biroul vicepresedintelui si se pare cã are si atributiuni de sofer personal. Pentru cei care nu sunt în temã, acesta este fratele mai mic a lui Dan Marian, omul care în trecut executa lucrãri de constructii pe la mai multe primãrii din judet, picate la pont. Am pus ghilimelele de rigoare la consilier onorific, fiindcã nu stim exact dacã ocupã sau nu, aceastã functie. CJ Vaslui nu ne-a fericit cu niciun fel de informatii despre consilierii personali ai presedintelului sau ai vicepresedintilor, desi sunt functii publice, plãtite din banii contribuabilillor. Salariul unui astfel de consilier nu este mic deloc. Ridicã în jur de 4.500 de lei net.

PSD la Vaslui a luat o teapã de toatã zilele de la “prietenii” USR. Desi primise promisiuni cã dacã USR-PLUS va avea norocul sã prindã la trageri postul de prefect la Vaslui, acesta va ajunge la o persoanã care este si simpatizant PSD (de exemplu, Virgil Cadar), se pare cã cei de la Bucuresti nu au fost de acord cu învârtelile fãcute pe plan local. Si l-au nominalizat pe cel mai înversunat dusman al PSD, profesorul Lãudatu. Ca sã fie siguri cã acesta va fi, când prima organizatie PLUS din Ardeal care nu a mai putut alege prefectul în judetul lor, fiindcã fusese ocupat de PNL, au transferat postul la Vaslui cu conditia ca el sã fie ocupat doar de Lãudatu. Si iatã cum Baronul Rosu a rãmas cu buzele în vânt.

Gabi Cretu e în depresie. Distribuie fotografii în care este înconjuratã de o sutã de femei

Gabriela Cretu a devenit melancolicã în vremurile de pandemie a lui Cîtu. Aceasta a distribuit pe Facebook o fotografie, de acum doi ani, în care ea apare în mijloc înconjuratã de 100 de femei fãrã mãsti si nevaccinate. Tare i-ar mai fi plãcut acum sã pozeze la fel însã în vremurile lui Cîtu, asa ceva nu este posibil. Îi recomandãm doamnei senator sã consume în fiecare searã un pahar de vin rosu, pentru a combate depresia.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ