Liber sugetator | PAMFLET

Toatã presa localã din Vaslui a analizat cazul unei stimabile doamne de 62 de ani prinsã beatã la volan de un echipaj al Politiei Rutiere. Dar nimeni nu s-a gândit cã respectabila doamnã e o figurã celebrã din Bârlad. Este taman Adriana Ursu, fosta directoare de la Reisser -LDP Bârlad, societatea Primãriei care se ocupã de asfaltarea strãzilor. Ei, stimabila doamnã era propabil supãratã cã a fost îndepãrtatã de pe functie, pe motiv cã este pesedistã si si-a înecat amarul în bãuturã. Asteptãm reactia lui Solomon, fatã de aceastã încercare de intimidare a partidului, la televiziunea Doinei.

Tot Husul stie cã sora primarului s-a retras din functia de manager a spitalului, dupã ce aceastã unitate a câstigat premiul de cel mai verde spital din Europa, dacã ne raportãm la cantitatea de zarzavaturi pe care bolnavii le-au consumat în acest spital. Însã putini stiu cã aceasta în continuare activeazã ca sef la Serviciul de Management al Calitãtii, pentru a continua supravegherea aprovizionãrii cu zarzavaturi. Zilele acestea, respectabila doamnã a avut un control inopinat de la ANMCS, agentia guvernului care verificã taman managementul calitãtii si ce credeti? Doamna inginer s-a sutit de la serviciu si l-a lãsat pe manager sã le explice celor de la ANMCS de ce la Husi, de exemplu, o simplã pensã costã 950 de lei. Dar, detalii despre ce a fost la controlul de rutinã, în numerele viitoare.

Sãptãmâna trecutã a venit rândul politistilor sã se vaccineze împotriva Covid-ului. Si le-a picat sã se imunizeze cu vaccinul Astra Zeneca. Dupã ce si-au fãcut injectia, mai bine de jumãtate si-au luat concediu medical. Nimeni nu stie de ce. Probabil fie au avut efecte adverse, fie a fost vaccinul cu probleme. Cert este cã cei care încã nu s-au vaccinat nu prea stiu ce sã facã. Multi dintre ei sunt îngroziti. Si cer sã li se facã altfel de ser.

Deputatul Botez este curajosul sãptãmânii

Nota 10 pentru spiritul civic de care ati dat dovadã în comuna Bunesti-Averesti, când ati intervenit prompt la stingerea unui incendiu. Pânã si Floriol a fost emotionat pânã la lacrimi de gestul dvs. si v-a tras o limbã atât de apãsat, de care doar Edi Popica mai beneficiazã. Am înteles cã Arafat a decis sã vã recruteze la ISU si vrea sã vã punã sef la salvatorii care sunt responsabili cu saltele gonflabile.
4 COMENTARII

  1. Ursoaica sa îmbătat de ciuda ca ia dat amendă poliția locală că nu o suferea Chelaru, deoarece se lua de secretară care e soția lui Vasile că nu face nimic și nici nu stie sa lucrează pe calculator.

  2. Normal că locotenentii Carp, Gălățeanu,Balaban,Sperilă ,sînt slugile lui Chelaru si dau dispoziții atunci cînd sunt manģă, mai mult își amenința ,,colegii,, dacă nu se supun au ei grijă săi pună la diribau.

    • Care locotenenti ăștia sunt niște jeguri care l-au alimentat pe Chelaru iar el dacă a pus botu ca un mare inteligent care e mai prost ca noaptea și a scăpat frîiele , a belit-o cu Lăcramioara.

  3. Ursoaica nu e prima dată cînd e manga la volan , la fel cum nici polițiștii locali nu sunt cheie de biserica în frunte cu Chelaru un betivan notoriu, care sunt transportați cu masina de serviciu sau escortati cînd limba le stă pluta.

LĂSAȚI UN MESAJ