Liber sugetator | PAMFLET

Se pregãteste asfaltarea principalei artere de circulatie care strãbate orasul Bârlad. Aceasta, acum, se aflã în proprietatea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), iar lucrãrile vor fi decontate de Ministerul Transporturilor. Numai cã primarul Boros a fãcut o cerere ca acest drum sã reintre în proprietatea orasului si, coincidenta coincidentelor este cã Hotãrârea de Guvern se va da imediat si a coincis si cu ordinul de începere a lucrãrilor. Echipa de PR a lui Boros, deja i-a cumpãrat o vestã si o ruletã primarului si i-a pregãtit un program, pe teren ,de inspectie a santierului care se va deschide, cel mai probabil, sãptãmâna viitoare. Astfel, ei vor sã creeze un curent de opinie, cum cã Primãria a început marea asfaltare a Bârladului, si nu CNAIR. Însã în tot acest plan, strategii lui Boros au scãpat un amãnunt, care e posibil sã le dea peste cap totul: numele constructorului care va executa asfaltarea!

Sefei de cabinet a lui Buzatu nu prea îi ies socotelile la declaratia de avere, asa cã a decis, în familie, sã înlocuiascã statutul de functionar public, cu cel de angajat contractual la CJ. Astfel nu mai e nevoie sã depunã acest document incomod. Dar a omis faptul cã mai apare niste “urme” pe declaratia de avere a fostului sãu sot, care lucreazã la Politia Feroviarã. Acolo, de exemplu, se stipuleazã cã aceasta este actionar si administrator la firmele lui Buzatu. Ce coincidentã!

La Giurgiu, mascatii au rãscolit un sat, dupã ce au aflat cã mai bine de 100 de oameni s-au mutat, anul trecut, cu domiciliu doar pe hârtie, pentru a vota la alegerile locale unde spunea partidul. Pãi la Vaslui ar trebui sã fie mobilizatã toatã Politia din România, la câte vize de flotant s-au fãcut înainte de alegeri la Fãlciu, Murgeni, Mãlusteni, Husi, Pãdureni, etc. Nu mai vorbim de moldovenii care voteazã pe la Vaslui sau Negresti.

Provocare pentru Buzatu cel Destept de la CJ Vaslui

La ultima iesire în public a lui Dumitru Buzatu, autointitulat lider al judetului Vaslui, ca un las, a jignit-o pe colega noastrã de la Bârlad, pe principiul golãnesc “cã noi suntem mai multi, iar tu una singurã”. De aceea, îl provocãm la o discutie bãrbãteascã, fatã în fatã, în redactie, într-un interviu live. Îi facem aceastã invitatie fiindcã am sesizat cã are niste întrebãri pertinente de pus, iar noi vrem sã-i oferim posibilitatea ca de data aceasta el sã fie reporterul, iar noi invitatii. Si, cu aceastã ocazie, poate aflã si cine este Maricel Boul, rãspuns pe care angajatii sãi de la Evidenta Populatiei nu i l-au putut oferi. Are si avantajul de a avea un atuu în plus, în procesul de calomnie pe care ni l-a intentat. Si cum noi nu suntem misogini, îl invitãm sã vinã împreunã cu sefa sa de cabinet, dar si cu bodyguarzii cu care se pozeazã în întâlnirile oficiale de la Consiliul Judetean.
3 COMENTARII

  1. Ziaristi de cacat cei de la vrn…cei mai buni sunt la obiectiv.si la monitorul de vaslui si de curand est news..oameni echidistanti politic.

LĂSAȚI UN MESAJ