Liber sugetator | PAMFLET

Deranj mare la IPJ Vaslui, cã nu au putut face petrecere de Ziua Politiei în plinã pandemie, asa cum obisnuiau pe vremuri cu dansuri si alte trãsnãi. De nervi, s-au apucat de bãut si de alte prostii prin birouri de la primele ore ale diminetii. Nici la telefoane nu au rãspuns. Unii au bãut de necaz cã nu sunt sefi, altii cu sperantã cã va fi readus Bâgu de la Bârlad în IPJ, chiar pe fotoliul cel mare. Totusi, de ziua lor se cade sã le facem si nou un cadou: cu sigurantã, Bâgu nu va fi niciodatã sef al Inspectoratului Vaslui, doar dacã picã Guvernul si se întoarce PSD la putere.

La spitalul judetean se reasazã liniile de fortã. Un tinerel din spital, dupã ce a bãut câteva bidoane de whisky cu Tudorel si a tras pe nas câteva cuie, se viseazã manager, cu trei stele pe umãr. Si a început zarva mare. Numai cã cel bãtrân încã nu e convins cã acum e momentul oportun al unei schimbãri. În aceastã scenetã s-a lipit si grupul de la Bârlad, care a simtit miros de sânge si bagã si ei bãtul prin gard. Poate din ricoseu iese ceva. Totusi, sã nu uite lumea cã Anuta are farmecele ei si va fi greu de ucis.

Facem un pariu, cã tot e post si nu avem voie de altceva. Cu toatã opozitia majoritãtii din CL Vaslui, la Goscom tot Bârleanu va fi director. Ghinionul lui e cã i-a expirat mandatul, taman acum când au prins cheag liberalii si useristii în CL, dar va trece si peste acest hop. Si stiti de ce? Pesedistii lui Vasile Pavãl stiu carte, iar cei ce se cred majoritari, nu! Ar fi bine sã mai citeascã OUG 109, care reglementeazã modalitatea prin care se numesc directorii în societãtile unde majoritar e statul.

Generalul Rotaru jurã cã Boros n-a fost în beci!

Domnul general Rotaru s-a autodenuntat. Dupã ce ziarul nostru a publicat informatia cã Dumitru Boros s-a ascuns în beci, printre flori, de frica militienilor adusi de PSD sã spargã petrecerea de sfintire, acesta jurã cã primarul nu a fost la acel eveniment si, implicit, nici în beci. Dar recunoaste cã a fãcut petrecerea, desi nu avea voie. Tocmai îi rãmãseserã niste sarmale si antreuri de la 8 Martie si s-a gândit sã facã o pomanã, iar Boros mândru a zis pas, cã el nu e din ãia care sã primeascã de bogdaproste. Noi îl credem pe cuvânt, fiindcã îl stim pe general om serios, totusi un chelner care a servit la pomanã bagã mâna în foc cã a fost acolo. O fi fost pesedist, cine stie, si a dat duma, doar asa, ca sã bage mortul în casã la PNL.
1 COMENTARIU

  1. Imposibil! Chelnerul se înșeală. Nu e ca și când politicienii și episcopul au mințit. Trebuie să avem încredere în cei care ne conduc.

LĂSAȚI UN MESAJ