Liber sugetator | PAMFLET

Rãzboi la Militia din Vaslui. Un nene militian care se joacã cu resursele umane i-a pus gând rãu unui coleg pensionar si vrea sã-l scoatã din locuinta de serviciu, dupã ce o viatã a bãtut cu bulanul toti infractorii din Vaslui. Pentru a reusi acest lucru, a transformat în scripte locuinta de serviciu în locuintã de interventie, rezolvându-si astfel cadrul legal. Finalul îl vom afla peste câteva luni, fiindcã militianul pensionar a dat în judecatã institutia si vrea sã-l lase lefter pe cel care a stricat toate ploile cu locuintele de serviciu. Fiindcã în sistem era o cutumã. Cine prindea o astfel de chiftea, dupã pensionare si-o putea cumpãra. Acum, cã s-au transformat în locuinte de interventie, nu prea se mai poate. Totusi, la carte scrie cã aceste tipuri de locuinte trebuie sã fie în curtea Militiei, lucru care în speta de fatã nu prea se respectã. Cam asta e si apãrarea pensionarului

Acum, când în IPJ Vaslui e fierbere mare, se pariazã în draci pe cine va veni sef, a apãrut un zvon. Cicã Ticutã de la Permise ar avea o cotã destul de bunã sã ajungã pe acest post, chiar mai mare ca a lui Bîgu de la Bârlad. Pariurile încã nu s-au închis. Mai trage nãdejde si cel care acum tine locul de comandant, dar mai sunt si alte variante în lucru. Se vorbeste si de un import, fiindcã deja la Vaslui e o modã. Sã ne amintim de ultimii doi sefi veniti de la Bacãu si Iasi.

La Husi, în Primãrie se cam umblã cu falsuri. La penultima sedintã de CL, când li s-au prelungit contractele anelistilor datornici, presa nu a fost invitatã, ba chiar a fost poftitã pe usa din dos. Totusi, în procesul verbal al acestei sedinte apare scris, negru pe alb, cã presa a avut un reprezentant. Curios lucru, fiindcã noi stim cã nu a fost nimeni prezent. Dar poate s-o fi transformat vreun politruc local în jurnalist peste noapte.

De Ziua lui Mincinosu’ era sã sãrbãtorim cu Sfântul Bebe!

sursa foto: timesnewroman.ro

Toatã lumea stie cã de 1 Aprilie e ziua lui Maricel Boul sau Ziua lui Mincinosu’ de Vaslui, însã am aflat, de la colegii nostri de la timesnewroman.ro cã în aceastã zi se prãznuieste si Sfântul Bebe! Aceastã informatie ne-a stricat toatã petrecerea. Fãcusem si noi rost de niste whisky si trabucuri de la liberali si, când sã ne prostim, a picat treaba asta cu Sfântul Bebe si ne-a pierit tot cheful. Pãi cum sã te bucuri când al nostru Bebe de Vaslui tocmai ne-a dat în judecatã si noi sã mai îl si aniversãm ?! Asa cã am decis de la anul sã ne facem sãrbãtoarea noastrã separat!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ