Liber sugetator | PAMFLET

Fabrica

La Husi, consilierul primarului a lãsat treburile primãriei deoparte si s-a apucat de spãlat covoare. E plin Facebook de anunturile sale. Ar fi cazul ca primarul Ciupilan sã-l punã la treabã, fiindcã freacã lula si el si city managerul. Probabil acesta deja s-a apucat de curãtenia de Paste. Oricum, mesajele puse pe Facebook sunt ale unui repetent, asa cã nu stim ce l-a calificat pentru munca de consilier la primãrie cu leafã de 1.000 de euro cash, lunar.

Buzatu si directoarea de la Vaslui de la Spitalul Judetean au avut o întâlnire cu un arhitect pentru a demara proiectul unui nou spital la Boli Infectioase (spitalul vechi), dar când au auzit de câti bani e vorba, au schimbat subiectul imediat. Cicã ar fi fost vorba de vreo 15 milioane de euro, bani pe care CJ Vaslui, acum, nu-i are. Dar poate îi detine Primãria Vaslui!? Mai înmatriculeazã vreo 1.000 de moldoveni si se rezolvã. Si asa se discutã de 10 ani cã Primãria ar trebui sã aibã spitalul propriu.

La Vutcani e doliu. Cea mai iubitã primãritã din lume, vorba lui Floriol, are probleme. A fost reclamatã la Parchet cã a fãcut niste mosmoande cu terenurile de la eoliene. Procurorii chiar au confirmat cã are statut de suspect, deja s-a depãsit faza de investigare a faptelor. Acum sã vedem si finalul, fiindcã procurorii au mai îngropat multe dosare de la Vutcani. Pe vremuri, mai toti procurorii erau de la Vutcani.

DV Marin a pierdut cetãtenia de onoare, dar si Pavãl, ucenicul!

D.V. Marin în ceas rãu si-a retras proiectul de la CL prin care îsi dorea sã fie cetãtean de onoare. Fiindcã liberalii pusi pe rele, în loc sã-si consume energia cu proiectul lui, i-au bulit un amendament de-al primarului Pavãl, prin care voia sã mai angajeze în institutia sa vreo sutã de tãietori de frunzã, de parcã cei cinci sute nu ar fi fost de ajuns. Bine, miza era sã fie adus si Neacsu pe post de sef al tãietorilor de frunzã, motiv pentru care Pavãl a fost ros de furie în sedinta de CL.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ