Liber sugetator

În ultima perioadã, noii vasluieni proveniti din R. Moldova nu mai sunt de peste Prut, ci de peste Nistru. Adicã Vasluiul a devenit ruta prin care transnistrenii îsi fac documente de cetãteni au UE. Se spune cã un buletin de Vaslui, pentru un bãiat din Transnistria, ajunge sã se tranzactioneze pe piata neagrã cu pânã la 20.000 de euro. Suntem curiosi sã aflãm pozitia aliatilor nostri din NATO, când vor afla cum ajung soldatii lui Putin cu acte în regulã prin toatã Europa.

Toate redactiile de ziar din Vaslui au primit un comunicat de la DGA prin care se aratã cã a fost prin judet un corupt care îsi fãcea promovare pe Facebook, cã face rost de “permise de conducere perfect valabile”. Vã dati seama cã o astfel de stire, în plin scadal cu permisele de la Suceava ar fi trebuit sã bubuie, însã datele din comunicat sunt atât de vagi, încât nimeni nu dezvoltã subiectul. Noi am aflat, de exemplu, cã este un individ în Bârlad, care cere 150 de euro pentru a-ti obtine o programare de pe o zi pe alta, folosindu-se de o chichitã a sistemului, pe care oricine teoretic trebuie sã o stie, dacã ar citi site-ul celor de la Permise, dar nu stim dacã si DGA vorbeste tot de acelasi individ.

În sfârsit s-a primit aprobarea pentru construirea celui mai mare cartier de blocuri din Vaslui. E vorba de noile locuinte care se vor ridica în curtea fostei fabrici de mobilã Movas. Proiectul treneazã de vreo doi ani, fiindcã nu exista canalizare si apã curentã în acel areal. Acum, probabil cã întelegeti de ce s-a rãscolit toatã zona aceea si sunt unii care tot bagã conducte în pãmânt si le dezgroapã de vreo trei ori dupã aceea. Suntem curiosi ce mega magistralã de apã si de canal se va construi acolo, de a fost nevoie de atâta asteptare, fiindcã noi am vãzut cã meseriasii bagã în pãmânt niste tevi de dimensiuni normale, nu ca pentru 800 de apartamente.

D.V. Marin s-a pozat cu fanii

Profesorul D,V. Marin si-a împlinit visul. A fost oprit pe stradã de fanii sãi si i-au cerut sã facã poze cu ei. Sãracul s-a conformat si, emotionat, le-a spus cã nu are nicio carte la el sã le dea, cu tot cu autograf. Fanii l-au înteles! Nu putea omul sã umble cu vasta sa operã în geamantan, teleleu pe stradã. Vã dati seama, vorbim totusi de 51 de cãrti. Si numai una, de exemplu, se vinde pe la primãriile din judet cu 1.600 de lei.
2 COMENTARII

  1. Ala cu masca sub barba se numeste Andy, de la Handy….e prost cu capul.cel mai domnitori.nu a muncit în viața lui.jegosul.Dumitru V. Marin este cel mai repejor din orașul Vaslui, din județul Vaslui mai bine spus.se crede Einstein.Am văzut că si-a facut la cimitir ” mausoleu” te ca ca râsul. Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul ca : doctorul: Dumitru V.Marin.= prostul satului Vaslui.cei care vreti sa radeti…este în partea dreaptă a bisericii( cum stai spre rasarit) o panarama despartita în două din beton si scrie: O fi? De acolo iti dai seama ca are probleme psihice săracul bosorog. Si a insirat…toata ” cariera lui acolo…premii mondiale, 51 de carti( de joc) te ca ca râsul si plânsul.zici ca esti in cimitirul vesel.arata ca un penis mausoleul.lumea o crede că a fost star porno.:)))))) muguie V.Marin.

    • Așa de mare idiot ești H…că nici ziarul nu te încape.
      E inadmisibil câtă ură și prostie ai. Ce ți-a făcut omul ăsta atât de muncitor ?
      Dacă prostul satului e doctor în științe, tu ce ești, dobitocule ?!

LĂSAȚI UN MESAJ