Liber sugetator | PAMFLET

E un mare mister la Primãria Bârlad, mai ales când se repartizeazã cãtre presã anunturile publicitare. Cicã un purtãtor de vorbe ar avea un parteneriat cu un ziar local de unde primeste un comision baban pentru fiecare leu pe care primãria îl plãteste. Ba chiar a încurcat si capitolele bugetare. Adicã a plãtit niste anunturi din alti bani destinati unei alte activitati de promovare. Noi nu credem o iotã din cele spuse pe la colturi, dar parcã am observat o anumitã afinitate a acestuia cu o anumitã publicatie.

Bârladul a devenit un rai al imobiliarelor. De ceva vreme, tiganii din Murgeni investesc masiv în orasul lui Boros, cumpãrând tot ce le picã în mâna. Toatã lumea se întreabã de unde au acestia atâtia bani, însã misterul a fost dezlegat dupã ce o suratã de-ale lor a fost prinsã pe aeroportul Otopeni cu o grãmadã de bani cusuti pe interiorul fustei. Se pare cã tiganii nostri au fãcut în stil suveicã mai multe firme în UK pentru a colecta ajutoarele date micilor intreprinzãtori în pandemie. Si uite asa au pus mânã de la mânã si au adus în tarã vreo sapte milioane de euro. Astfel se explicã cum de i-au lãsat inima sã achite trei milioane de euro cash pe terenul de la serele din Bârlad.

Vi-l mai amintiti pe “tânãrul” Armeanu, pensionarul de lux al Protectiei Copilului? Ei, distinsul domn, desi la un moment dat avea serioase probleme medicale, încã participã la Comisiile de specialitate din institutie si este chiar foarte vioi. Atunci ne întrebãm de ce a trebuit sã fie adus tânãrul Dragos Cazacu pe post de sef, un afon în materie de protectie socialã, când Armeanu mai putea duce cel putin un an aceastã functie? Sau dacã tot s-a pensionat, ce mai cautã pe la comisii?

Ghiciti personajul din aceastã fotografie?

Vremea Nouã vã propune un concurs. Ghiciti cine este personajul din fotografie si o sã primiti de la primarul Husului un pahar de vin rosu, asa cum îi plãcea tânãrului din acest instantaneu.

 
3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ