Liber sugetator | PAMFLET

În povestea cu asfaltul care o ia la vale de la Bãlteni se profileazã o poveste usor penalã. Consiliul Judetean tocmai a recunoscut sub semnãturã cã teava de apã este legal construitã sub drumul judetean. Si atunci se pune întrebarea : de ce primarul de la Bãlteni va reloca teava de apã pe cheltuiala sa si nu firma. Fiindcã dacã e asa cum spune Consiliul Judetean, firma ar fi trebuit mai întâi sã mute teava si dupã aceea sã construiascã drumul de asfalt. O astfel de situatie este la Alexandru Vlahutã. Asa cã, vrãjeala functionarilor din CJ Vaslui nu prea tine si probabil DNA va investiga aceastã deturnare de fonduri de la Primãria Bãlteni. Noi vom pune la dispozitia DNA-ului proba. Adresa trimisã la redactie.

Dumitru Buzatu s-a înconjurat de consilieri. Bãietii se pricep la orice, mai putin la administratie. Unul dintre consilierii presedintelui e si veterinar si IT -ist, dar si ziarist. “Talentul” l-a mostenit de la mama sa, o mare ziaristã filantroapã. Când nu e ocupat cu îmbârligatul primarilor sã încheie contracte cu el pentru diverse servicii veterinare, consilierul presedintelui e ziarist si se ceartã cu cei de la ISU sau Ambulantã, reprosându-le cã nu stiu sã facã poze la accidente.

Unii primari din judet nu au înteles nici acum cine conduce si cui trebuie sã-i acorde atentie. La o sfintire care a avut loc la Ivãnesti, Nuta a fost ignoratã de autoritãtile locale. Nu a primit un loc la prezidiu atunci când sefii cei mari au fost invitati la masã. S-a supãrat atât de tare, încât a refuzat sã mai coboare din masinã. Este evident cã nici presedintelui nu i-a tihnit masa si a fost nevoit sã plece.

Garincha, în patru luni, a ajuns si subprefect, dar si socru mic

Fericire mare în familia noului subprefect de Vaslui, Garincha Onofrei. Fiica sa se va cãsãtori în luna iunie, prilej cu care toatã floarea liberalilor va fi prezentã la Suceava, acolo unde tânãra mireasã si-a gãsit alesul. Pe noi nu ne-a invitat la eveniment si bãnuim de ce. Probabil sã nu ne întâlnim cu Vrânceanu, un mai vechi client de-al rubricii noastre.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ