14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

Liber sugetator | PAMFLET

Cât a fost stare de urgentã anul trecut, dar si dupã, angajatii de la Muzeu au fost campioni absoluti la comenzi de la magazinele on-line. De plãti se ocupa, fireste, casiera si contabila. Acum noi sperãm cã nu din banii de la Trezorerie, fiindcã ar fi nasol tare. Ca fapt divers, cea mai tare la comenzi era chiar managera. Si dacã tot am pomenit de Muzeu, am rãmas datori cu o informatie. Contabila sefã a plecat la Dolj, dupã sot!

Scandal mare la Bârlad! Grãdinita nr. 8, Licurici, intrã în reparatii capitale si șoimii patriei ar fi trebuit sã-si desfãsoare activitatea într-o locatie de la Liceul Mihai Eminescu, acolo unde existã si bucãtãrie. Numai cã primarul Boros vrea sã-i ducã pe la Podeni, la Școala nr. 6. Pãrintii au luat foc, fiindcã nu le place zona si anturajul, dar si cei de acolo sunt gingasi si la rându-i fac scandal. Fiindcã ar urma ca elevii din aceastã scoalã sã fie comasati cu cei de la Școalã nr.5 de lângã sediul PNL.

Scandal este si în patria lui Buzatu de la societatea Lucrãri Drumuri si Poduri, acolo unde nepotul fostului prefect, Ioan Tibulcã, este mare director. Si acolo Curtea de Conturi a gãsit niste nereguli, spunem noi mai mari decât la Muzeu. E vorba de achizitiile de bitum. Cicã a apãrut un nou jucãtor pe aceastã piatã. E vorba de Boby, fiul bulibasei Brãtianu, care desi nu are statie de asfalt, produce bitum pentru LDP. Buzatu tocmai a scãpat dintr-un dosar de la DNA cu aceastã stimabilã familie de romi.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here