2.5 C
Vaslui
27-ian.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Patronul de la Vechia Roma, Florin Ciucã, a început lucrãrile la blocul de lângã Romtelocom, iar primarul l-a obligat sã toarne o placã de beton lângã stradã, ca masinile care ies de acolo sã nu murdãreascã drumul. Asta în conditiile în care, la câteva sute metri mai la deal, strada Kogãlniceanu aratã ca dupã bombardament. De fapt, toate strãzile din oras sunt distruse si pline de noroi de la santurile fãcute de cei care trag apa si canalul, dar numai pe Ciucã l-a pus sã toarne placã. La Eldaco, santierul de peste drum de blocul acestuia, de asemenea n-are placã turnatã la stradã, deci iatã cum se face discriminare între antreprenorii din Vaslui.

La Centura de la Bârlad, dupã scandalul cu pãmântul de umpluturã luat ilegal din gropile de împrumut, au apãrut si primele musamalizãri. De exemplu, printr-un document, proprietarului gropii de împrumut i s-a certificat de cãtre un functionar corupt din ministerul Transporturilor cã pâmântul luat de constructor de pe proprietatea sa nici nu a mai fost pus la terasamentul soselei. A fost scos pe motiv cã nu este de calitatea doritã. Deci, nu existã prejudiciu sI, prin urmare, totul s-a dat la spate. Frumos! Sperãm totusi cã Parchetul condus de Kovesi nu va închide ochii la aceastã tentativã mârsavã de mãsluire a probelor.

Senatorul Bâca a rãmas cu generalul Ciucã… din camaraderie

Desi a fost sustinãtorul lui Orban, gradele lui Ciucã l-au convins pe senatorul Bâca sã aleagã tabãra. Si a rãmas în PNL, dupã ce fostul premier si-a luat ciracii dupã el în aventura înfiintãrii unui nou partid. Speranta lui Bâca este aceea cã generalul premier îl va întelege si va reusi instauratia la Bârlad. Numai cã acesta nu-i este camarad, oricât de militar se dã. În viziunea lui Ciucã, Bâca tot un topometrist rãmâne.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Veteran Turcanu- una dintre cele mai vechi si frumoase strazi din Vaslui- slutita de avizele Anei Maftei si ale primarului Pavel. Gradul de acoperire la sol 85 la suta! Nu poti trece cu masina pe strada din cauza masinilor parcate in fata acelui bloc. Unde sunt parcarile? Cum ati aprobat ca spatiul ptr parcare sa fie in spatele blocului PE UNDE NU SE POATE AJUNGE? Focul iadului o sa va inghita, flamanzilor!

  2. A cerut oare primarul același lucru și celor care au făcut blocurile de pe Veteran Țurcanu sau din spate de la Traian sau in centru langa Centrul militar? Hmmm, de aia n are ursu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.