23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

VIDEO | Liber sugetator | PAMFLET

La Primãria Vaslui, vestea cã angajãrile vor fi oprite de Guvern nu a picat foarte bine. Deja lumea a intrat în fibrilatie, iar primarul nu vrea sã fie prins descoperit, asa cã îsi numeste cu delegatie directorii si sefii de birou, ca sã aibã timp sã-i titularizeze. Mai greu este la clubul sportiv CSV Vaslui, dar cu multã atentie si râvnã se va rezolva problema și acolo. Important ca din aceastã operatiune sã nu cumva sã fie schimbatã din functie doamna de la Resurse Umane, cã o sã se dãrâme toatã constructia în Primãria Vaslui dacã aceasta pleacã.

Niste personaje loiale lui Buzatu, dar mai degrabã sefei de cabinet, vor migra de la Prefecturã cãtre alte institutii cheie. Se apropie alegerile partiale si trebuie securizate niste zone vulnerabile. Numai cã prefectul nu le-a dat drumul asa repede. Trebuie sã mai facã un stagiu de pregãtire de 30 de zile, poate, poate se rãzgândesc, cum s-a întâmplat cu cineva de la contabilitate, care, dupã ce a vrut sã fugã la Casa de Asigurãri de Sãnãtate, s-a rãzgândit.

Luni si marti, seful PSD, Ciolacu, a fost în R. Moldova, prilej cu care multi SPP-isti, politisti si consilierii au fãcut deplasarea cu masinile în tara vecinã prin Vama Albita. La întoarcere, unii au oprit, cum e si firesc, pe la Duty Free din vama moldoveneascã. Lumea s-a speriat cã a venit cu perchezitiile, mai ales cã din douã masini de politie românesti au coborât patru politisti de la rutierã îmbrãcati regulamentar. S-au linistit, dându-si seama cã în R Moldova, Politia Românã nu are competente. Totusi, cum rãmâne cu politistii care si-au abandonat misiunea pentru un pachet de tigãri mai ieftin din duty free?

Senatorul Bîca s-a cinstit singur de ziua sa de nastere

Senatorul Bîca si-a spus singur „La multi ani!” pe Facebook si apoi si-a distribuit postarea pe diverse grupuri. Oare a rãmas atât de singur? Ziaristii, cum au auzit, au sãrit fiecare cum au putut. Unii mai zelosi i-au scris o odã, de genul „cel mai iubit si apreciat bârlãdean”, altii i-au trimis câte o „felicitare” (n.r. facturã).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here