spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Liber sugetător | PAMFLET

- Advertisement -

Mare necaz cu șoseaua de centură a Bârladului. Lucrările se vor opri fiindcă firma de construcție nu mai are de unde lua pământ de umplutură. Acum ceva timp, s-a făcut o reclamație la Parchetul European, că primii constructori foloseau pământ de umplutură din gropi neautorizatre. Adică furau de la Agenția de Resurse Minerale. Fiecare metru cub de pământ costă 50 de bani și trebuie plătit acelei agenții. Acum, că toată lumea e cu ochii pe gropile de împrumut, dintr-o dată acest pământ a devenit marfă rară. Să vedem cu se va ieși din impas.

Dacă primarul Pavăl și Dumitru Buzatu au recunoscut câte miliarde a costat Festivalul Hora din Străbuni, cu meniuri la masa festivă de 320 de lei și cu 250 de lei cazarea de persoană, a venit timpul să mai dăm din casă și de la Bârlad. Știți cât a costat ultima zi de concert la Bârlad, cu Puya și Cargo, de Zilele Culturale? 250.000 de lei, fără scenă sau alte detalii. Dacă stăm să ne gândim că la Vaslui numai TVR Iași a încasat pe publicitate 70.000 de lei, chiar nu e scump Puya. Bașca că TVR Iași, ar fi trebuit să plătească transmisia în direct de la Festival, nu să-și pună în Teatrul de Vară bannere de promovare.

Umblă ciracii lui Cap de Oaie prin județ, cu unii de la o firmă din Timișoara, cu nume de la Muntele Athos, să prindă pe la Primării contractele pentru digitalizarea instituțiilor. Umblă vorba că unii primari loiali lui Uzatu  fac fente și nu vor cu firma lui Cap de Oaie, însă Uzatu le-a dat ordin să se supună, că altfel pățesc ca Solo Man la Bârlad.

Nota 10 pentru Mancaș, care a intuit că la alegerile viitoare nu se va candida sub culorile roșu, galben și albastru

Consilierul Mancaș primește o bulină roșie de la colegii din redacția Vremea Nouă pentru prestația excelentă din ultima ședință de CL, pentru observația că din afișul “Mulțumim, diaspora!” lipsește tricolorul românesc, iar din partea noastră, a “mincinoșilor”, o bulină albă pentru modul cum ați spus-o. “Bă, scoateți steagul Ucrainei de pe afiș, că noi vorbim totuși despre diaspora română!” Observația a fost una cu umor, pentru că le-o puteați trage și direct: “Bă, da voi puneți culorile partidului pe un afis de interes public?!”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.