Liber sugetator | PAMFLET

Comandantul de la Bârlad, celebrul politist Bâgu are probleme. Vrea sã se pensioneze la mare urgentã si, de vreo câteva zile, stã pe capul doctorilor de la Galati, acolo unde politistii din Moldova obtin incapacitatea temporarã de muncã. Cicã nici sotia nu-i mai place si încearcã si un divort rapid. Noi nu credem o iotã din ce se spune prin oras, mai ales cã acesta este un brav politist, care pare mai degrabã interesat sã prindã infractori, decât sã vâneze un certificat medical cã nu e apt de muncã.

Se naste la Bârlad un nou rege al imobiliarelor. I se spune printul REG de la Murgeni sau Bãbãel cum e cunoscut la el acasã. Omul a cumpãrat tot ce era de cumpãrat la Bârlad. Vreo 4 hectare de teren unde au fost serele, apartamente si vile la Iasi, Brasov sau Bârlad, însã putini stiu cum a fãcut banii. Pe ajutoare luate în pandemie de firme fãcute de concetãtenii sãi la Londra, pe care a încasat de fiecare firmã fantomã cei 100.000 de lire pentru relansarea productiei. Si cum ei sunt multi, cicã au fãcut vreo 150 de firme. Un milion de lire le-a fost confiscat pe aeroport la Otopeni, de prin fustele unei pirande, însã suma a fost trecutã la pierderi fãrã sã producã mari prejudicii. Sã vedem când o sã aparã M16 la Bârlad.

Politistii de la Bârlad au primit o misiune specialã. Sã numere gropile din astfalt, ca sã stie si primarul pe ce dã banii la Reiser. Noi credeam cã Boros l-a chemat pe Chelaru la ordin pentru a-i da amendã cã a parcat masina pe trecerea de pietoni, iar când colo acesta, ca un stãpân, i-a dat sã aleagã grâul din neghinã. Dacã o sã vedeti prin Bârlad politistii cu agenda si indicatorul în mânã, sã știti cã s-au apucat sã numere gãurile. Noi punem un pariu. În Bârlad sunt 1.342.576,3 gropi. Ce ziceti? Câstigãm pariul?

Cum a primit AUR Busuioc, pentru un kilogram de marijuana

Senatorul Busuioc a dres cânepa, transformând-o în marijuana (cânepa indianã) si iar ne-a fãcut judetul de râs. Fiindcã acum figurãm în topul parlamentarilor certati cu legea, care au zãbovit prin beciurile domnesti. Dacã o tinem tot asa, cu parlamentari alesi de aceastã manierã, Tudorel Buzatu o sã ni se parã un sfânt.
1 COMENTARIU

  1. Băi vremea nouă dacă vi se pare bun Buzatu poste îl cazați la voi!!Oricand preferam un politician fumat fie el si de la auriți decât un hoț care a furat județul ăsta! Dacă nu a fost prins Buzatu…e negustor cinstit!

LĂSAȚI UN MESAJ