spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Cãrnitã, celebrul patron din hârtii al hotelului lui Buzatu trage sã intre la Sosoacã în partid. Probabil cã asa a primit ordin prin telefon de la Buzatu. Cel mai supãrat de miscarea aceasta este liderul judetean al SOS România, care-si vede oarecum postul amenintat. Îi transmitem cã nu are de ce. Cãrnitã nu stie carte nici mãcar cât acesta, iar la Sosoacã nu prea merge cu … „analfabetisme”.

Probabil cã mai tineti minte celebrul foc de tabãra de la Hora din Strãbuni. Acum a ajuns si factura pe la Audit si ce sã vezi, cantitatea de lemne cumpãratã este de vreo douã trei ori mai mare. Legenda spune cã pompierul Edi Burcã si seful de la administrat din Primãrie, Viorel Buzatu au cãrat douã masini de lemne de acolo. Nu-i normal? Pãi semineul lui sefu’, nu trebuie sã ardã ceva la iarnã? Cã doar n-o pune peleti din cereale?

La întâlnirea pesedistilor de la Husi, organizatã de Ciupilan s-a mai discutat un lucru, dar mai la dos, fãrã sã audã cârtitele. Statultul lui Dan Marian în noul PSD condus de Solomon. Acestuia i s-a garantat postul de vicepresedinte de CJ, chiar dacã PSD nu obtine majoritatea. Stim cu totii cã Benea i-a spus lui Dan Marian cã postul acela i se cuvine doar dacã PSD ia peste 50%. Solomon si Ciupilan mizeazã pe o aliantã cu partidul lui Sosoacã (aranjament fãcut de Buzatu din puscãrie) în noul CJ si sperã cã aceastã formatiune sã fie aspiratorul celor nemultumiti din PSD. Bine cã l-au plasat la SOS – Municipiu Vaslui pe Cãrnitã.

Nea Costicã-portarul cerea spagã deoarece chiar era „pe drojdie”

Portarul de la Protectia Copilului este cu sigurantã cel mai tare din bransa sa. Nu pentru cã a reusit sã strângã atâta spagã, ci pentru cã a urmat sfatul direct a lui Buzatu, de la care a învãtat cum sã facã sã nu mai rãmânã pe drojdie. Dacã Buzatu avea venituri de la stat de vreo 30.000 pe lunã, cu tot cu pensiile specile, la nea Costicã salariul era unul de 2.500 de lei. Omul chiar era pe drojdie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.