Liber sugetator | PAMFLET

Primarul Boros este foarte atent cu fostul sãu cabinet de avocaturã, care acum poartã denumirea de “Cabinet de Avocaturã Dan Ionut Boros”. Au apãrut foarte multe propuneri de prestãri servicii ale acestora cãtre primãriile din sudul judetului, în special la cele de la PSD. De exemplu, în comuna Bogdãnita, cabinetul de avocaturã a propus un contract de consultantã juridicã de vreo mie de euro pe lunã. Curios este cã acea institutie nu are pe rol niciun proces. Dar ce mai conteazã!

Dumitru Buzatu si-a luat cea mai mare teapã de la spionii sãi din PNL. Acesta a organizat acel mini-protest în fata Sãlii Sporturilor, bazându-se pe informatia cã Orban va veni la Vaslui. Planul era cã acesta sã sustinã indirect protestul lor si sã creeze douã grupuri, cel din interior si protestatarii de afarã care trebuiau sã facã jonctiunea cu nemultumitii din PNL. Se pare cã Arcãleanu nu l-a informat cã acesta nu a mai vrut sã vinã la Vaslui, preferând sã rãmânã la alegerile din Sectorul 5, de la Bucuresti, unde chiar avea șansã ca omul sãu sã câstige alegerile.

O parte dintre consilierii locali de la Bârlad (majoritatea!) sunt foarte supãrati pe primarul Boros, dar si pe directorul de la CUP (societatea din subordinea Primãriei). Cicã primarul ar vrea sã îi dea vreo 5 miliarde de lei vechi, sã betoneze curtea societãtii, însã consilierii, fie ei liberali, ALDE sau PSD, nu prea vor. Li se pare suma foarte mare, mai ales cã terasamentul pe care se va turna betonul este deja antamat sã se facã din piatrã spartã în loc de pietris. Acestia vor sã vinã cu un proiect inedit în CL Bârlad si anume, sã se desfiinteze aceastã societate.

Boros se scoalã cu noaptea-n cap din cauza lui Buzamãt!

Dupã alegerile interne de la judet, Dumitru Boros se scoalã dimineata pe la 5:00 si pleacã pe teren. Sã nu credeti cã merge pe principiul “cine se scoalã de dimineatã, departe ajunge”, ci pur si simplu vrea sã îl prindã în ofsaid pe Buzamãt, directorul de la LPD Reiser. Verificã sã vadã dacã nu este acasã cu masina de serviciu sau vrea sã vadã la ce orã se duce la muncã. Si iatã cum primarul Boros devine si investigator sub acoperire.
1 COMENTARIU

  1. Pe tovarășul Chelaru primarul de ce nu-l urmărește să vadă cum foloseste mașină de serviciul în interes personal, și poate îl îmbrăca în ținută că așa spune regulamentul.
    Domnul Chelaru civil umblau cînd îți aduceau subordonații fufe, …

LĂSAȚI UN MESAJ