spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

Liber sugetător | PAMFLET

- Advertisement -

Multi vasluieni nu stiu cã în judet existã functia de administrator al judetului, functie ocupatã de Valericã Carapaiatã. Paiata lui Uzatu, normal, si un alt candidat utopic la Primãria Vaslui din partea PSD. De fapt, pesedistii au asa multi candidati la postul lui Pavel cã ar putea umple cu primari toate primãriile din judet. Dar lupta e mare pentru cã si cascavalul e mare! Revenind la Carapaiatã, acesta si-a încordat muschii recent într-o tentativã de a-i arãta eternei Nuța Brokenpuța ce bile grele îi atârnã deasupra genunchilor. Un alt amãnunt important, Valericã este si manager de proiect la drumul strategic care l-a înfundat pe Uzatu. Din aceastã dublã posturã, acesta l-a gonit pe constructorul care i-a dat geanta cu bani lui Uzatu, de la o sedintã tehnicã de la CJ Vaslui, spre bucuria lui Nuța Brokenpuța care era martor ocular. Vã dati seama ce bile albe va avea Carapaiatã de la sefu’, când va afla chestia aceasta.

Ati vãzut cum interpreteazã judecãtorii la Iasi chestia cu pamfletele lui Maricel Boul? Ei le considerã niste pastile de umor, cu dialoguri imaginare, care scot în evidentã trãsãturile negative ale politicienilor, în general. Numai cã, ai nostri politicieni vasluieni, repetenti la capitolul umor, considerã cã îi jignim irefutabil si iremediabil. Fãrã sã ne comparãm cu marele Caragiale, fiindcã ar fi nu o blasfemie, ci o crimã, avem curajul sã spunem cã dacã acesta ar fi fost judecat la acea vreme de o judecãtoare cu apucãturile prietenei noastre de la Judecãtoria Vaslui, ar fi trebuit si acum, când se împlinesc 112 ani de la moartea sa, sã fie în închisoare. Bineînteles cã alde Spirsache Necsulescu ar fi trebuit sã plãteascã milioane de lei (si actualizati cu rata inflatiei) despãgubire primarului din Titanic Vals, cã a avut curajul sã fie personajul lui Caragiale. Dar ca sã nu ne facã mincinosi (de fapt asta suntem) stimabila magistratã, trebuie sã explicãm fanilor care urmãresc procesele noastre cu Dan Material, cã atunci când am recuzat-o pe motiv cã sotul are afaceri cu reclamantul, ne-am referit la o chestie recentã de-a distinsei doamne, care a fost bãgatã într-o afacere urât mirositoare cu primarul Iasului, cu o vilã. Spunem lucrul acesta, cã avem o bãnuialã. Avându-l martor pe dusmanul politic de moarte al primarului Iasului si judecãtoarea respingându-l fãrã un temei legal, ne-am dat seama cã aceasta a fãcut-o la sugestia cuiva. De fapt, primarele Ghirica a rugat-o frumos sã-l execute pe martor, fiindcã acesta, la rându-i, a fost apelat de Dan Material. Care, Dan Material a fost interpelat de Fluturas, sã-i fie apãratã onoarea. Cine-i Fluturas? O frivolã amatoare de senzatii tari si care a trecut si prin patul lui Ghirica. O adevãratã încurcãturã încurcatã! Dar putinticã rãbdare, cã o sã fie publicatã în curând aceastã poveste pe întelesul tuturor, de cãtre colegii de la Vremea Nouã, fãrã pamflete, fãrã perdea si cu dovezi.

Petcu, mâna moartã

Pentru neinitiati, mâna moartã este o expresie din Poker care desemneazã un jucãtor ales intentionat ca victimã pentru a face loc altcuiva. Cam asta e postura lui Traian Petcu acum, când apare ca si candidat la Primãria Bârlad din partea PNL. Dupã ani si ani de lins funduri pesediste, e greu acum sã vii în fata bârlãdenilor sã spui ca te lupti cu ciuma rosie. Probabil, omul nici n-ar fi vrut sã facã asta, dar a fost mânat de la spate de un personaj îndoielnic, atât de obscen încât ne abtinem sã îl nominalizãm… deocamdatã! În altã dezordine de idei, e greu de înteles ce se întâmplã si în rândul liberalilor bârlãdeni. Asta dacã o mai exista vreunul!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Numai caricaturi,, dar au un tupeu jegos, se baga in fata, chiar daca nu știu tabla înmulțirii 😡😡😡 ăștia sunt marii politicieni🤮🤮🤮

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.