spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Alianta Dreapta mai putin Unitã a avut o întâlnire de tainã la Bârlad, în care s-au bãtut în cuie candidatii comuni. Întâlnirea a fost atât de tainicã încât nici unii membri importanti ai aliantei nu au stiut de aceasta, vezi cazul Corneliu Bichinet. În schimb, a apãrut din nou în scenã Marius Arcãleanu, drept lider al Fortei. Se pare cã dupã ce a fost cântãrit, mãsurat si gãsit necorespunzãtor la AUR, acesta a primit un eject elegant: un alt sut în fund si un salt înapoi la vechea formatiune. Oricum, e de bine, pentru cã la întâlnirea tainicã s-a stabilit cã el va fi candidatul comun la Consiliul Judetean Vaslui iar USR va primi candidatii la primãriile din Vaslui si Bârlad. Despre PMP, numai de bine! S-a bãut un suc, s-a bãtut palma, ura si la urnele de vot!

Dupã atîtia ani de dezmãt, la Primãria Bârlad se adunã nori negri de furtunã. Numai chestii nasoale care bagã în toate „boalili” contabilii din institutie. Încã o datã, acestia au cãzut de gâscã. Gânsacul sef e emotionat rãu pentru cã el avea douã seturi de acte pentru audit: alea pe bune si alea smenuite. Mai rãu decât atât, seful cel mare i-a indicat sã nu le prezinte controlorilor actele pe bune, adicã alea în care se vede dezmãtul. În replicã, Gânsacul a spus cã-si dã demisia, dar asta e doar un zvon. Sigur e cã directorul tehnic Chiper are probleme grave cu lucrãri mai vechi la soseaua de centurã si gropile de împrumut! A fost chemat un pic pe la DNA.

Dupã cum se stie, gasca condusã de gogomanii moldoveni se cam destramã la Vaslui, nu fãrã scandalul de rigoare. Seful gogomanilor pãrea sã fie politicianul perfect, gen Afacerea Est: e grea tare politica, bãuturã, bani, femei, trebuie sã faci fatã la toate. Nu întelegem de ce a fost ejectat din schemã pentru cã pãrea cã se descurcã foarte bine. Pe lângã ibovnica din Parlament, acesta mai avea de muncã si cu stirista de la televiziunea lui de facebook. În plus, a mai fãcut ceva scandalos si pe la Murgeni, dar nu se stie exact ce. Cert este cã liderii hauristi de acolo i-au transmis cã, dacã-l prind prin zonã, îi rup picioarele! Halal recunostintã si respect!

Cablatul 007, omul care a bãgat banii la gheatã

Pentru necunoscãtori, Cãtãlin Darângã este colaboratorul DNA si, cu ajutorul sãu pretios, a fost prins Buzamãt cu banii în frigider. Se pare cã omul este fan jocuri de actiune si filme cu spioni. Dupã operatiunea Buzamãt, se si vedea pe un poster de blockbuster, sau mãcar director în locul lui Buzamãt. N-a fost sã fie nici una, nici cealaltã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

   • Măta nu a murit de proastă Vasilica Chelaru col.r, când a văzut că boul de fii su nu are Dumnezeu sa dus ea la domnul sa vadă de îl iartă pentru răul pe care la făcut și suferința provocata.
    Speram sa nu te lase mult , dracula Chelaru.

   • Tu ai mai multe probleme Tov Chelaru, omul nu are nici o problemă, dar sigur ți se va înfunda la cît rău ai făcut si faci.
    Esti ca motanul ,el fute dar tot el țipă, tu oricum nu te mai destepti între betivi si proștii de la politia locală.

 1. Vrajeala ieftina,dar ce voiati sa se duca omul la puscarie pentru buzamat?Lasati ca acum conduce raiserul amanta lui buzamat, bolgar chiar daca nu este numita director.Cum dracul sa lasi pe aceasta hoata in continuare, secretara,gestionara,casiera,contabila si omul consililui de administratie,acum s-a cuplat cu ticusor:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.