spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Mai demult, vreo câtiva revolutionari liberali s-au mutat la PSD în frunte cu Nechita. Fãceau asta ca sã scape de Boros. Vã dati seama ce misto s-au simtit atunci când sI Boros s-a mutat la PSD. De nervi si frustrare, acestia au mai plãnuit o mutare…la AUR. Nu cã ar fi avut vreo simpatie aparte pentru doctrina auristã dar nici prea multe alternative nu mai sunt. Se pare, însã, cã mutarea nu va mai avea loc pentru cã Solomon i-a promis lui Nechita postul de director la Reiser. Întâmplãtor, acesta chiar e un bun profesionist, un inginer care a construit câteva clãdiri importante prin UE. De Nechita vorbeam, cã Solomon ar avea probleme sI dacã ar fi sã deseneze schita la o saormãrie.

Jannator Gibilan a avut o inspiratie divinã. Într-un moment rar de corectitudine politicã, acesta si-a manifestat dispozitia pentru o colaborare cu liberalii la HusI, dupã modelul brevetat la Bucuresti de Ciucã sI Ciolacu. Argumentul numãrul 1 ar fi acela cã e cam dificil sã te stuchesti cu liberalii la locale sI dupã aceea sã ceri electoratului sã fie votatI la grãmadã la celelate alegeri. Ori suntem dusmani, ori nu mai suntem! Trebuie sã remarcãm cã, din acest punct de vedere, nea Jan „e caracter”!

Pe când era liberal cu perspective frumoase, Ionel Sandu a fost bãiat bun si a donat partidului un spatiu pentru sediu în Vaslui. Acum, cã a devenit auriu, Ionel Sandu si-a luat spatiu de la liberali sI l-a fãcut, absolut normal sI logic, sediu AUR Vaslui. Partea frumoasã e cã, atunci când l-a cedat liberalilor, sediul a fost sfintit, în buna traditie ortodoxã. SI mai frumos e cã acelasI spatiu a mai fost sfintit odatã,recent, doar pentru cã acum e sediul AUR. Probabil, în acest moment Doamne-Doamne e foarte confuz!

Motanul Braniste si soricelul AURicãNoi nu am stiut cã motanul Braniste e asa bun la prins soareci dar dacã spune asta domnul Solomon, trebuie sã-l credem. Doar cã nu întelegem ce s-a întâmplat cu toti motanii pesedisti. Si-au tocit toti ghearele, s-au dedat la slãnina din pod si nu le mai arde de vânãtoare? Despre soricelul Chelmu AURicã nici nu mai avem ce comenta. Avea talent de rozãtor încã de când rodea oasele aruncate de pesedisti! Mãcare acolo mai rãmânea câte un os, dar de la AUR nici mãcar penele nu vor mai rãmâne!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.