spot_imgspot_img
28.1 C
Vaslui
15-apr.-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

La soseaua de centurã a Bârladului se lucreazã într-un ritm ametitor. Ceva de genul cã ritmul este atât de rapid cã ametesc melcii de pe borduri care urmãresc muncitorii. Cel mai interesant este cã, la 20 de muncitori lopãtari sunt cam 40 de sefi. La o medie de un salahor si doi ingineri specialisti, procesul intelectual este extrem de intens. Presupunând cã un muncitor are nevoie de un flex, acesta trebuie sã cearã aprobarea la doi ingineri iar porcesul de gândire cere timp. Probabil, deja ati înteles cã acolo este o treabã foarte serioasã, se munceste din greu si este absolut normal ca lucrãrile sã întârzie cu cel putin doi ani. Dar nu e problemã cã primarul si-a fãcut, deja cãrtile, si n-are emotii electorale!

În ultima sedintã armonioasã si fructuoasã de la Consiliul Local Husi s-a stabilit ca, în Consiliul de Administratie de la SPITALUL GROAZEI, sã fie inclusi elegant si legal doi noi membri, unul de la PSD si unul de la PNL (Bobârnat). În plus, existã si doi membri supleanti, în caz cã unul din ãia plini se îmbolnãveste si nu poate participa la sedinte. Ambii, însã sunt de la PNL. Aceastã structurã este foarte interesantã pentru cã managerul spitalului, în inteligenta sa limitatã la pãrul pubian de la genunchiul broastei, va crede cã are majoritate. Altfel, noi am fi tentati sã credem cã nea Jan tocmai si-a luat palma de la fundul sãu bucãlat si, de acum, managerul va încasa cu vârf si îndesat toate suturile în acelasi fund….pânã va zbura în Nirvana si uitare eminescianã!

Cumva, printr-o întâmplare norocoasã, fiul primarului Boros a ajuns judecãtor la Judecãtoria Bârlad. Evident, la mijloc si printr-o parte încã neelucidatã este si meritul feciorului, un tânãr educat, de nota 10 cu multe plusuri. Sursele spun cã ar fi un geniu dar noi nu am putut încã sã obtinem confirmãri din alte pãrti. Cert este cã un bârlãdean oarecare l-a dat în judecatã primar, iar bãiatul acestuia, adicãtelea judecãtorul, n-a gãsit nimic anormal sã judece aceastã spetã. De fapt chiar a insistat, ceea ce i-a a dus o plângere la CSM din partea avocatului. Asta nu e foarte plãcut pentru judecãtorul lui tãticul pentru cã el tare si-ar fi dorit sã ajungã, mãcar vicepresedinte la Judecãtorie!

Vestitorul primãverii: candidatul romantic la Primãria Vaslui!

Toti motanii si sobolanii de la alte partide au început sã simtã strânsoarea aprigã a boxerilor între fese, în momentul în care au auzit cã trebuie sã se înfrunte cu un candidat nuclear, Trifu Junior. Romanticul candidat reprezintã partiduletul Pro România, dar a promis cã îl va reprezenta cu cinste si anvergurã. De fapt, noi credem cã s-ar face o economie considerabilã la buget dacã nici nu s-ar mai face alegeri locale iar juniorul tomnatic sã fie numit primar la Vaslui fãrã prea multã birocratie. Între noi fie vorba, cine ar putea sã conducã mai bine decât bãiatul natural, 100% garantat al lui Lili Trifu?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

  1. Nu-i mai gaseste Lili serviciu neterminatului de fii-su. L-au ascuns pe buzatu prietenul lui Lili si acum e somer. Sa se duca cu buzatu junior la sala de jocuri de la fosta Crismona sa mai spele banii lui taticu, ca si asa sta toata noaptea acolo 4 din 7 zile pe saptamana. Aviz celor de la spalarea banilor.

    • O sa devina prieteni ,nu o sa vedeți?ca doar Popa știe sa fie viclean ,mai linge oleacă și toți o sa considere ca e băiat bun de fapt ,asa merg lucrurile ,asa se strecoară asta prin viata.

  2. :)) ce fain ..starpitura o sa se duca sa se joace de-a „colegul „cu aia pe care i-a linsat!! Prosti daca nu ti-or trage o sfanta flegma intre ochi!! Vezi si tu vino noaptea ia-ti partenerul si mai acopera din … mizerii!! Deja voluntarii se lauda ca ” postul e al lor” ca au ei pile ” la bogdan” … la fel cum ala de l-ai proptit brancardier stii tu unde se lauda prin oras ca este ” sub manager ” vice manager” sau ce o fi el … cumparator de parizer de la Cina in haine de spital :)) asa cum l -a pozat lumea. Isi permite omul ca de.. unu-i manager filmat cu flori la botezul copilului sau!! Un valoros si acela ..tot fost voluntar si el

  3. Woow !! Domnul manager are sef pe domnul bobirnat?? :))))))) am si murittt!!! Sa ii controleze cineva jetul :))) uite domnu , domnul bobirnat a venit mai aproape de dv sa va verifice jetul.. acum sper ca ziua sa fie suficient de urata ca vantul sa vi-l arunce direct in gura!! Pentru cei care nu stiu domnul vasile personaj imaginar se pisa cu bolta cam pe toata lumea asa..pe bobirnat pe colegii lui pe personalul spitalului vaslui pe cel al spitalelor din iasi. Tragea el de pula pe toti sa vada cat rezista fiecare! … acum na dupa niste vizite la ceas de seara s-a lasat cu aparate duse din upu urlete medicamente tensiuni mari.. oare era tras de pula de cineva? ??

    • Un ras care s-a văzut și el șef, în sfârșit,adică Vasile .Ce personaj grețos, asa de grețos ca mai vine vezi un cacat decât pe asta.

  4. Doamne ce spacimene conduc judetul asta🤕🤕🤕toți analfabeții puși de partid, au ajuns să ne conducă, niste vânzători de bilete la cinema, 🤮🤮🤮 pe cine sa votam, să scăpăm tara de prosti☹️

  5. Batute-ar kaka de nenorocit, ai furat garoafele de la morti din cimitir si acum le împarți la babe sa te voteze? Maximum la spălat peronul gării te-as pune dupa mecla ta de gay.Adu-l si pe tat-tu cu găleata de apa si apucati-va de treaba ca e plin de mazga-n gara CFR Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.