spot_imgspot_img
8.2 C
Vaslui
17-apr.-2024

Liber sugetător | PAMFLET

- Advertisement -

Sãptãmânã teribilã pentru angajatii Primãriei Vaslui. Primul eveniment neplãcut si cu multe palpitatii s-a petrecut în momentul în care mascatii ãia negri care activeazã în numele DNA au parcat la Primãria Vaslui. Ei nu veniserã la Primãrie, ci pentru firma care are sediul alãturi dar n-au avut unde parca. Vã imaginati ce soc si groazã a fost printre functionari când au vãzut desfãsurarea de forte care i-a luat cu fiori reci pe sira spinãrii. Nici nu s-au calmat bine, cã, taman în plenul Consiliului Local Vaslui, se izbeste usa de perete si apare în costumul negru, chiar seful SAS Vaslui. El venise sã argumenteze cã ar fi bine sã fie alocat un teren sã se antreneze mascatii cu chistoalele, dar pânã înteleagã functionarii prezenti ce si cum, deja era umezealã pe mochetã de la emotii. Oricum, toti consilierii locali din Vaslui au votat pentru atribuirea unui teren pe care sã se antreneze mascatii, fãrã nicio abtinere sau, Doamne fereste, împotrivire! Si, data, viitoare îl sfãtuim pe domnul comandant de la Serviciul de Actiuni Speciale, în caz cã mai participã la sedinele CL Vaslui, sã trimitã un ochelarist de la birouri, cã, altfel, se întâmplã vreo tragedie si vreo 2-3 sefi de serviciu fac stop cardiac! Rãmâne domnul primar fãrã angajatii loiali si intrã în doliu marea familie de la Primãria Vaslui!

PSD si-a definitivat listele de candidati, dar si listele cu sponsorii care trebuie sã cotozeze din Sfânta Spagã, antica zeciuialã. De data aceasta Saormarul i-a organizat pe zone, ca nu cumva sã se intersecteze. Astfel, din ce se strânge, seful ia 10%, cã doar spagã din spagã se face iad.

Comasatele l-au luat pe nepregãtite pe primarul de la Ivãnesti. Acesta îsi programase în trimestrul III niste plãti pentru piatra electoralã si acum trebuia sã le mute în trimestrul II. Noroc cã firma care se ocupã cu astfel de pietruiri pe ulitele         în care primarul trebuie sã scoatã ochii la electorat a gãsit o solutie mai bunã. Executã lucrãrile în trimestrul II si asteaptã plata în trimestrul III. Nu existã nici un risc ca primarul sã nu facã plata, chiar dacã pierde alegerile, fiindcã acesta rãmâne în functie si dupã alegeri, pânã pe 27 septembrie.

Terminator se întoarce

Corneliu Bichinet, terminatorul oamenilor politici din judet, s-a întors în viata publicã si politicã, gata de luptã. Tinând cont de apropiata luptã electoralã, asta e de bine pentru toti pentru cã, la discursurile noii generatii de politicieni, ne apucã somnul! Dacã tot nu ne foloseste deloc politica, mãcar sã ne mai distrãm si noi si toatã lumea. Decât sã-l asculti pe Braniste la un parastas sau pe Arcãleanu la un clip de prezentare violetã, mai bine o conferintã de presã savuroasã a lui Bichinet!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Atât știe atât face..gargara..gargaragiu…același umor de cacat..iar acum pozează în marele salvator al politicii vasluiene..un panglica îmbogățit prin tot felul de smecherii

  2. Da, bufon știe sa fie cu brio. Nu face mari eforturi.
    Mai știu ca toți cei angrenați cât de cât în politica rad sănătos numai cât aud de el!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.