spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Când se plictisesc, primarii pesedisti fac glumite. Doamna Mona Bujor, primar de mare anvergurã de Solesti, s-a gândit sã-si anunte candidatura la functia de presedinte al organizatiei PSD Vaslui. Adicã sã lupte cu Adrian Solomon! Asa s-a ales cu niste vizite mari si surprinzãtoare, gen Trifan, Stativã, telefoane nenumãrate, etc…Cumva o stârnit o mare vâlvã si nedumerire în PSD. Dar apele s-au linistit când le-a spus la toti cã nu candideazã si, de fapt, nici n-a avut vreo intentie. A fost, doar asa, la misto…

Din surse sigure de la SPP, am aflat cã domnul Ciolacu va avea un prânz luxos la restaurantul domnului Savin, alias Farmazon. Cel mai sigur pentru el este sã plãteascã nota si nu cumva sã deschidã portbagajul când pleacã, sã nu se strecoare vreo geantã sau vreo pungutã cu covrigei de Buzãu. În rest, poftã bunã, pentru cã suntem siguri cã mâncarea servitã va fi senzationalã! Noi am gustat, mai demult, si ne-am convins! Crap la cuptor în sos de rosii nu face nimeni în toatã lumea mai smecher ca la Farmazon!

Lumea selectã a magistraturii vasluiene s-a înnoit recent cu un lot valoros. Cei mai multi dintre ei au fost grefieri, înainte sã ajungã judecãtori, si cel mai bun si siropos exemplu este sotul doamnei judecãtor Sîrghi, sãrut mâna, sã trãiti! Iar ne luãm o condamnare pentru calomnie!

Existã obiceiul crestinesc ca, în fiecare an, Primãria Vaslui sã doneze sãracilor preoti din oras niste bãnuti de lumânãri, pomene si parastase. În acest an, mãruntisul a fost de 3 miliarde de lei vechi…ca sã înteleagã bãbutele care voteazã trei trandafiri. La nouã parohii, suma frãteascã ar fi fost de 333 de milioane si ceva, doar cã protopopul Chirvase si-a tras partea leului de un miliard si jumãtate si restul a lãsat la fraieri. Cã doar unul e ãla care are sotia director la penitenciarul si care implicit are grijã de domn’ Miticã!

CANDIDATUL FANTOMÃ

Oficial, Robert Vlada candideazã la functia de primar al municipiului Vaslui. Neoficial si în realitate, nimeni nu stie de el, nici înainte si nici acum. Doar cei mai initiati în ale politicii au o bãnuialã despre aceastã candidaturã, restul de 99,99% din vasluieni habar nu au. Noi credem, însã, cã e o tehnicã specialã, un fel de politicã absconsã pentru ca rezultatul sã fie unul fulminant. Tot noi credem cã nu o sã tinã aceastã tehnicã, iar Dumitru Marin va jubila pentru cã va exista un candidat liberal cu mai putine voturi decât el. Ceea ce e o performantã demnã de Cartea Recordurilor Liberale!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Următorul articol ar trebui sa fie despre cum și de ce a primit Chirvase un miliard jumate. Ce face cu ei? Ii da la Huși sau face vreo icoana?

  2. Inca o dovada ca arestarea lui Buzatu a fost orchestrata de la centru, girata de Ciolacu cu implicarea directa a lui Popica!
    Politica e mama…curvelor!!!

  3. Tătarule ai omorât PNL-ul. Arcaleanu va face mai multe voturi decât PNL . La fel și Braniște! Sandu este vuvuzea, dar și el va avea mai multe voturi decât Vlada. Faptul că te gândești doar la bani, se vede. Apropos, mai ai măști contra COVID 19?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.