spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

În curând se va trage la sorti magistratul care va fi seful Biroului Electoral Judetean Vaslui. Noi pariem cã sortii vor decide ca aceastã persoanã sã fie doamna Pascaru Iolanda-Mihaela, adicã sefa Tribunalului Vaslui. Nu cã ar influenta cumva alegerile sau ar simpatiza cu vreun partid anume, cum ar fi PSD, de exemplu! Doar cã asa se întâmplã la Vaslui de vreo câtiva ani: seful de tribunal e automat seful BEJ, la alegerile locale. Si de aia nu întelegem de ce se mai trage la sorti si care sunt sortii. Mai ales cã prin judet se cam stie si cine va fi pe la BEC-uri si BEM-uri. Noi mai trãgem nãdejde cã o sã fie invitatã si presa la tragerea la sorti a magistratilor care intrã în focul alegerilor. Nu pe noi, cã suntem cu probleme, dar mãcar presa pesedistã! Ar fi un semn de transparentã.

Gata, stim pe cine a turnat nea Miticã la DNA, dacã e sã ne luãm dupã avocat, care a jurat cu mâna pe piept cã e vorba de o firmã care a prãduit fondurile europene. E vorba de livada lui Anuta, fix din fata conacului de la Cãntãlãresti, fãcutã pe firma ibovnicului acesteia. Miticã, gelos, l-a turnat la DNA cã a falsificat documentele si a luat bani europeni fraudulos. Normal! Firma e pe alt nume, banii sunt din spãgi etc, etc. Dacã nu au probe suficiente sã-l lege pe amant, furnizãm noi sãptãmâna viitoare poza compromitãtoare.

Vã mai amintiti cine e sef la Digitalizare în Vaslui? E un tip din Husi, care-si împarte leafa cu seful sãu de partid, care nu a tinut nicio conferintã de presã pânã acum si care nu a adus niciun raport de activitate în plenul CJ Vaslui. Ne punem întrebarea: pânã când? Fiindcã individul ia salar, la serviciu nu merge si e folosit de sefii sãi de partid pe post de spion. Normal, dacã are toti bitii la el!

Dilema Zilei: Braniste e inginer sau pãdurar?

De când cu fostul primar profesor Victor Cristea, existã o adevãratã modã electoralã la Vaslui, în sensul în care toti candidatii PSD simt nevoia sã-si treacã la înaintare profesia de bazã. Asa a fost si cu candidatul inginer Vasile Pavãl si, mai nou, cu candidatul inginer Lucian Braniste. Doar cã aici e o confuzie voitã pentru cã în diploma de absolvire e silvicultor, iar în nomenclatorul profesiilor este pãdurar. Si atunci de ce ing. Lucian Braniste si nu pãd. Lucian Braniste? Sã nu cumva sã se iste vreo confuzie între pãd. si pãduche?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

15 COMENTARII

 1. Auzi SOLOmon ADRian ?
  Ce doresc PSD-eii și nu se întâmplă!
  Președintele partidului PSD să die cap de afiș la alegeri!
  SOLOMON Adrian
  De ce oare?
  Pentru că este cel mai bun!
  Hai domnule Președinte SOLOMON ADRIAN!
  Ieși din vizuină și fii pe afișele PSD
  Nu?
  Hai Solomon cu Boroș cu Trifan
  BUZATU

 2. Cati bani au fost cheltuiți aiurea la Vaslui…ca ne făceam autostrada privată sa avem si noi iesire la lumea buna….din sudul țării sau chiar vest…asa ca o sa fim mereu izolați….din cauza hoților de la conducerea județului…

 3. Prostia ,egoismul si frica lui Tataru au facut ca PNL-ul sa nu beneficieze de un primar liberal la Vaslui. Nu-l mai blamati pe Braniste nu are nici o vina. Dar…Tataru va culege roadele proastei politici. Nu are nici o sansa si speram sa fie ras din PNL unde nu are nici un merit ci numai prostii dirijate . Rusine.

 4. Viitorul primar Braniste va fi papusa senatorului Paval fost primar la fel cum a fost și primarul Paval papusa deputatului Cristea fost primar. Acum sa vedem daca o fi de acord și madam senatoare Cretu.

 5. Partea proata este ca poporul roman cu trecerea timpului a devenit unul de tampiti.. daca in vremea lui stefan cel mare boierii se purtau cu rezasii cum se poarta imbecilii astia cu noi … nu mai exista nici numarul de oa opinca dintr-nsii .astăzi aia multi si betivi se bucura la 200 lei ajutor social si un card de malai si ulei de 2 ori pe luna iar restul care duc in spate si betivii si hotii si persoanele handicapat închipuite si spagarii si puscariasii si tot nu zic nimic si se complac mucegaiesc in lasitatea asta trufașa care s-a asezat peste ei. Imi este scarba de poporul asta!! Mare scarba

 6. Lucian e un pădurar de treabă, dar n-are nici o treabă cu primăria, decât că a devenit imediat după alegere, omul și spionul lui Pavăl
  N-ar trebui să ajungă o jigodie ca acela.

 7. Să-i explice cineva autorului ce înseamnă să fii inginer silvic, se pare ca habar nu are! Mult succes, Lucian Braniste, viitorul primar al Vasluiului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.