spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Putini vasluieni stiu cã nea Toma de la CNA s-a produs în Vaslui ca un modus intellegere, conspicio, percipio. Pentru pulime si pentru domnisoara Clitorisa, astea sunt din limba latinã. Am specificat acest amãnunt pentru cã se pare cã domnisoara în cauzã are carente lingvistice, chiar dacã este purtãtoare de vorbe. Ca sã nu ne întelegeti gresit si tendentios, tinem sã precizãm cã Toma de la CNA este bãiat bun si cu cartea la el. Noi, ãstia idioti de la Mincinosu facem plecãciuni în fata lui! Pãcat cã domnisoara Clitorisa n-a înteles subiectul si predicatul din propozitie, cã poate n-ar fi pus acele întrebãri idioate! Dar, pentru cã nenea Toma nu a satisfãcut-o pe deplin, noi ne arãtãm disponibili sã o satisfacem si sã-i explicãm cã ceea ce vezi si auzi din întâmplare nu este similar cu ceea ce citesti pentru cã vrei sã citesti! Simplu si fãrã frustrãri profesionale! Si, scuze de trimiterile la limba moartã! Noi stim cã purtãtorii de vorbe preferã sã limbuiascã la dosurile vii, bombate si de perspectivã! Precum pãdurarul Lucian!

Candidatul Braniste, recent decolorat si înmiresmat cu trandafiri, are câteva atuuri în mânã… mai bine zis, în mâna stãpânului Pavãl. Unul din cele mai tari este inaugurarea pe 1 Iunie a apendicelui de parc din Copou. Va fi ceva frumos, fastuos si de mare senzatie, dar noi recomandãm tuturor invitatilor sã nu se aseze pe bãnci. Bãlãnescu a fãcut aceastã gresealã si s-a trezit cu bucile printre scândurile subtiri ale bãncilor. Asta nu e minciunã! Am verificat-o deja din peste cinci surse! Asa cã, nu vã asezati pe bãnci, cã e foarte periculos! Dacã nu ne credeti, întrebati-l pe Bãlãnescu!

Boros se laudã cu un sondaj în care e cel mai tare din parcare cu 65%. Orice bârlãdean stie cã asta e imposibil si, de aceea, existã douã explicatii logice. Cineva l-a fraierit pe Boros cu un sondaj de opinie fals… ceea ce e putin probabil, cã de regulã bãietii care fac sondaje nu vor sã cadã de fraieri. A doua explicatie, Boros forteazã si-si pregãteste terenul pentru o presupusă fraudã electoralã! Cã, pânã la urmã, cine sã stea cu ochii pe el?

Romanticul sãptãmânii

Ne este greu sã întelegem semnificatia acestei fotografii groaznic de nereusite. La prima vedere, primarul Boros îsi asteaptã amanta sau iubita, oricine ar fi ea, în mijlocul unei gloate de preoti plictisiti si flãmânzi dupã Postul Pastelui. Oricum ar fi, psihologii consultati ne-au spus cã pozitia clar crãcãnatã a picioarelor relevã nesigurantã si erectie esuatã. Este vorba de un sindrom de adult nematurizat care se activeazã pe fondul lipsei de iubire a alegãtorilor!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Chelaru un jegos notoriu ,si citam un oligofren pe nume Ĝigi ,, cei ce mușcă o duc greu ,cei ce ling o duc bine” mare dreptate aveti soăkătorilor de găoaze si bocanci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.