spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Liber sugetător | PAMFLET

- Advertisement -

Dupã toate enigmele judiciare din judetul Vaslui, mai lipsea o doamnã judecãtoare miloasã cu toti infractorii, fie ei violatori, cãmãtari, corupti, santajisti etc. Ni se pare incredibil, în acest context dubios, cã doamna judecãtor VEZETEU, sãrut mâna – nu ne condamnati, elibereazã pe toatã lumea. Si, când spunem toatã lumea, avem exemple concludente: sapte violatori de la Vãleni, spãgarul presedinte CJ Vaslui Dumitru Buzatu si cãmãtarul consilier judetean Costicã Lupu. Noi stim cã justitia e oarbã, dar la Vaslui a devenit de-a dreptul idioatã! Nu toatã, pentru cã doar o doamnã judecãtoare face toate aceste bull-shituri legislative!

A doua stire tâmpitã are o legãturã intrinsecã si abominabilã cu prima, în sensul în care inculpatul Buzatu a avut un argument irefutabil, pentru eliberarea sa din celulele cu gratii insalubre ale Penitenciarului Vaslui. Conform microfoanelor noastre ascunse sub masa judecãtorului, Buzatu s-ar fi plâns cã Farmazon a actionat ca un dusman ascuns care l-ar fi fortat sã ia spagã. Cã el nu voia deloc! De fapt, Buzatu era un om cinstitit, dar Farmazon, cu mijloace ciudate, l-a convins pe Buzatu sã ia spagã. Cel mai important este faptul cã Buzatu n-ar fi vrut deloc sã facã asta, dar pânã la urmã a cedat din cauza faptului intrinsec cã era pe drojdie. Si drojdia pe el! Pare pueril, tâmpit si total idiot, dar aceastã tâmpenie a fost luatã în considerare de judecãtoarea deja celebrã, care l-a trimis pe Buzatu la domeniul sãu, chipurile în arest la domiciliu!

Dincolo de campania electoralã, la Vaslui se dã o luptã pe viatã si pe moarte între Taviani si Porumbelul Alb, unul care sigur nu e al pãcii. Conform scenariului, Porumbelul Alb i-a tãiat apa lui Taviani. Am omis sã precizãm cã scena acestei lupte aprige este Piata Traian. Oricum, dupã ce a fost lãsat însetat, Taviani a poftit la apa pietarilor si factura a tot crescut. Dar asta nu e neapãrat vital pentru bunãstarea vasluienilor. Cel mai interesant este cã Taviani are si o crâsmã acolo si nu întelegem cum trag betivii apa dupã ce se pisã!

IEȘIT DIN DECOR

Probabil e cam mult sã abuzãm de imaginea caraghioasã a primarului Boros, personaj principal în tot ce este mai penibil în Bârlad. E greu totusi sã ignori pe unul care stã cu buchetul de flori între niste preoti evlaviosi, iar apoi apare drept doctor matlasat cu masca si moacã academicã. Mult timp, am crezut cã cel mai caraghios este primarul Pavãl de la Vaslui, dar trebuie sã recunoastem cã Boros, în disperarea sa electoralã, e campionul absolut în materie de scene penibile!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Boulros sa nu se mai laude cu centura Barladului, titularul proiectului este CNAIR nu primaria! Pana acum lucrarile bordurile erau de prosta calitate, gradina publica, strazi, canalizari, toate erau prost facute…acum printr o minune totul este mininat! Jet! Nu votam curvele

  2. Sa te fut în Gură dom col.Chelaru Vasile , si curva de la Trestiana Lăcrămioara Geanina Chelaru, proasta satului care a uitat sa dexbrace câinele pe care Vasilică îl pupă in cur.

  3. Daca a-ți sti voi că Anuța a făcut cărare pe lângă Gardul Fermei 😂 păzită de poliție 🫣 după casa Domnului președinte e un pod , imediat după pod un drum de Pământ . Intrat pe acel drum , și urmați calea Domnului veți avea o surpriza unde duce

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.