spot_img
18.8 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Nimic nu s-a schimbat, nimic nu se schimbã dupã episodul Portabagajul. Totul se transformã! Dacã vreti un barometru al spãgilor si al afacerilor dintre statul „judetean” Vaslui si clientela de partid, urmãriti încredintãrile directe atribuite lacheului de partid Panda. Imediat dupã arestarea lui Buzatu, afacerile sale au înghetat brusc. Dupã câteva sãptãmâni, totul a revenit la normal. Ultimul glont a fost tras chiar înaintea alegerilor. Pentru cã fostul sediu (Casa Armatei) a fost renovat si pentru cã cineva trebuia sã facã acolo curat, Trifan a lansat o ofertã! Si, dacã iar, una din firmele lui Panda este declaratã cea mai bunã, concluzia este evidentã! Buzatu conduce judetul chiar si din arestul la domiciliu!

Candidatul relaxat!

Nea Jan are mari dureri la basca de cepar. În orasul dintre vii, se simte ca butucul de vie care e prea gros ca sã poate fi tãiat. Se stie cã via se schimbã uneori pentru o productie mai bunã. Dar Gibilan are rãdãcini prea adânci pentru a fi înlãturat din podgoria cu spãgi. Nu spunem cã domnul primar Cipulan se dedã la spagã, Doamne fereste!. Noi spunem doar cã nea Jan este adânc înrãdãcinat!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Ba, hotoiule ! În primaria lui Ciupilan lucrează toti polițiștii pensionari ieșiți din sistem MAI…cu pensii de peste 15.000 lei. În loc sa angajezi Ciupilane un tânăr absolvent de facultate, ai angajat fara concurs scursuri gen Zaharia Costel…David Liviu..Herghelegiu Ionel…și alți habbotnici.. Am terminat facultatea la zi, am solicitat functie vacanta in primarie.. Ce fel de primar ești tu Ciupilane!? Un primar al cui? Al unei grupari..al unei familii? Da mi motiv sa te votez !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.