spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Liber sugetator | PAMFLET

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Urmeazã sã plece spre Anenii Noi, raionul de lângã Republica Transnistreanã, o altã sarjã de bani de la Consiliul Judetean. E tot pentru un acoperis! În ultimii ani si-au acoperit toate clãdirile publice cu bani de la Vaslui. Si când te gândesti cã pe la noi umblã tornadele si rad acoperisurile vasluienilor, iar banii ajung prin R. Moldova, parcã te ia cu rãu de la stomac. Oricum, ne place mult strategia stãpânilor de la CJ. Urlã la Cîtu cã nu au bani si cã primãriile noastre intrã în faliment, iar banii pentru zilele negre ai CJ zboarã peste Prut ca sã facã pui. Poate s-o întãri si la ei DNA-ul si îi mai astâmpãrã.

La Politia Municipiului Vaslui urmeazã niste permutãri. Oricum, de la venirea noului sef al IPJ Vaslui, ca prin minune au început sã aparã la cei care au fãcut solicitãri, rãspunsurile la adrese . Erau unele asteptate si, de vreo trei ani, erau vitale pentru cei care semnalaserã infractiuni sau fapte de coruptie. Dar au fost considerate secrete de serviciu si din acest motiv au fost puse la pãstrare. Poate va veni o anchetã serioasã de la MAI sã vadã cum a fost manageriatã activitatea la aceastã institutie, fiindcã aici infractorii s-au suit cu picioarele pe masã si nimeni nu a fãcut nimic.

Pacea de la Bârlad e pe cale sã se înfãptuiascã. Liberalii pasoptisti se pare cã pe subiectul Reiser au dat-o la pace cu liberalii legisti. Au hotãrât sã nu-si mai spele rufele în presã si s-o facã doar în sediul lor de partid, de pe Cetatea de Pãmânt. E un prim pas. Sã vedem ce vor face cu reclamatiile depuse si de unii si de altii la Comisia de Arbitraj. Vor gãsi o cale de împãcare sau vor merge în continuare pe contre ? Vom vedea. În luna septembrie se vor numãra bobocii.

La multi ani, dom’ presedinte! Ne vedem la Criminal

Am vrut si noi, cei de la Mincinosu’ de Vaslui, sã stãm la rând si sã-i urãm mult iubitului si stimatului nostru conducãtor, La multi ani! Dar nu am avut cum! Suntem în litigiu. Atât acesta cât si numãrul doi de la cabinet ne-a dat în judecatã, iar pe Maricel Boul chiar în urmãrire internationalã. Cicã i-au cãutat locuinta si-n arhivele secrete ale Securitãtii, dar nu au gãsit-o. Asa au dat de domiciliul lui Floriol, care, culmea, coincidea cu cel al amantei. Mãi, ce tragedie!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.