spot_img
25.1 C
Vaslui
19-iul.-2024
spot_img

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Personalul tehnic din BEC-uri se plânge cã a fost ciupit la bani, la aceste alegeri. Unii presedinti de circumscriptii, mai rãi în cerul gurii, nu i-au pontat la adevãrata valoare. Si, uite asa, în unele circumscriptii s-au luat bani mai multi, în altele mai putini. Vorbim de angajatii din primãrii, care au stat prin sectii. Au fost plãtiti la zi, cu 170 de lei, cu tot cu taxe, plus norma de hranã, 35 de lei. Unii au fost pontati 51 de zile, altii 30, iar, cei mai ghinionisti, doar câte 20 de zile. Au fost multi rãzvrãtiti si nemultumirile au ajuns pânã la presedintele BEJ-ului, care, din pãcate, nu i-a putut ajuta. La BEJ, presedinta judecãtoare a fost fair-play: i-a pontat pe toti cât au muncit. Totusi, când unii presedinti au venit la Prefecturã cu pontajele, cei de la „Economic“ i-au luat la bâzã pe campionii care i-au pontat la maximum pe cei din personalul auxiliar. Atunci, am putea trage concluzia cã cei mai slab de înger au tãiat din zilele de la pontaj, chiar când au venit la Prefecturã.

Dupã ce Porumboiu a vândut hotelul, hop si Cãrnitã vrea si el sã vândã ce a luat de la Mihalache, cu 2,1 milioane de euro. Cam mult, când ne gândim cã la Porumboiul tranzactia s-a fãcut pentru 3,3 milioane de euro. Umblã vorba prin târg, cã, de fapt, Cãrnitã se grãbeste sã vândã hotelul, fiindcã îi cere Tudorel jr. bãnutii. Se stie cã, initial, când acesta a cumpãrat hotelul, Tudorel al nostru ar fi pus si el vreo 500.000 euro. Iar tãticu’ îi cere înapoi, fiindcã are de fãcut o platã. Cã doar n-o fi liber asa, pe ochi frumosi.

Pânã la urmã, managerul de la Husi pare cã nu e asa incompetent. A reusit la Curtea de Apel o rãsturnare de situatie ca în povesti. Initial, medicul de la ATI, Cristina Colpos, care a câstigat un concurs pentru sef de sectie, a trebuit sã meargã în instantã pentru a-si lua postul. Totul pãrea suspect atunci, fiindcã cei doi erau buni prieteni. Dar, dintr-odatã, managerul s-a sucit si a spus cã concursul nu a fost în regulã. Numai cã la Curtea de Apel, hotãrârea Tribunalului de a fi pusã aceasta în functie este desfiintatã si rãmâne cum a vrut Popa. Adicã, se mai dã concurs încã o datã. Numai sã vedem dacã medicul se va mai înscrie la concurs, fiindcã, de când s-au certat cei doi, a stat doar în concedii medicale, iar ATI-ul de la Husi nu a mai functionat cum trebuie. Suntem curiosi dacã în iulie se vor acoperi gãrzile la ATI, dacã tot a venit vestea de la Curtea de Apel.

Protopopul Chirvasã s-a rugat la Mãnãstire, Buzatu a scãpat de arestul la domiciliu

Ca sã vezi minune! Cum s-au rugat primarii si cei care au candidat de la PSD la Mãnãstirea de la Mãlinesti, Buzatu a scãpat de arestul la domiciliu. Semn bun, staretul Mercas si protopopul Chivasã au avut mânã bunã. Totusi, pãcat cã nu s-au rugat atât de asiduu si când l-au înhãtat. Astãzi ar fi fost din nou presedinte la CJ.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Managerul tocmai ca este incompetent. A organizat un concurs la misto nu scoate conform legii posturile de sefi de sectie la concurs pentru ca ca poata santaja asa cum a facut-o anul trecut cu fraza imperativa semneaza sau pun alt sef de sectie catalinaaaa suna pe dr „q” ca dr x nu vrea sa semneze ( era vorba ca seful de sectie sa semneze pe propria raspundere ca in husi se respecta protocoalele asta fiind cel mai tare banc ever):) normal ca nu se respecta si este clar de ce pentru ca personalului nu ii sunt asigurate cele necesare.deci popa insista sa fie numite in functie si nu cu concurs sefii de sectie de cand este el manager functiile nefiind sciase decat o data in 4 ani . La fel si functia de director medical deloc scoasa dar ocupata de medici cu prea putina experienta pentru a pune intrebari suplimentare lasandu-l pe popa sa se desfasoare dupa bunul plac. Scos la concurs atunci postul de sef a avut foarte foarte multe hibe de organizare si era mai mult decat corect ca primaria sa il dea viciu de procedura. Asa ca popa singurul merit pe care il are aici este ca a stricat un concurs :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.