1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

S-a aflat secretul unui fost sef de institutie din nordul judetului, care de un an si ceva s-a pensionat. Acesta era amator de discutii porcoase la telefon si apela de pe telefonul de serviciu liniile erotice. Totusi, omul nu a dat vreo gaurã în buget, pentru cã de fiecare datã când venea factura, mergea la operatorul de telefonie mobilã si achita din buzunar contravaloarea acelor convorbiri, rãmânându-i institutiei de platã doar restul serviciilor. Se pare cã omului, scolit la “Stefan Gheorghiu“, chiar îi pãsa de banul statului. Pentru cã a fost corect si si-a plãtit fanteziile sexuale, nu îi dãm numele, ci doar i-am spus povestea, pentru cã e distractivã.

La celebrarea celor 81 de nunti de aur de la Vaslui, primarul a venit însotit de prima doamnã a orasului. Un gest de cavaler al primarului, însã nu el a fost vedeta serii si nici cele 81 de cupluri, care au sãrbãtorit 50 de ani de cãsãtorie. Omul care a fost sufletul petrecerii a fost viceprimarul USR, învãtãtorul Cãtãlin Mândru, care a fãcut senzatie, printre doamnele de vârsta a treia. Acesta chiar are lipici la femei!

Beizadeaua lui Dan Material face ravagii cu discotecile la Pãdureni. Numai cã acestea sunt un pic… ilegale. Acolo se consumã bãuturi fãrã timbru fiscal, angajatii deplasati la eveniment nu au cãrti de muncã, iar gurile rele spun cã s-ar consuma si altfel de substante în acel areal. Organele competente s-au sesizat si, la ultima paranghelie, au sanctionat beizadeaua cu amenzi în cuantum de 140.000 de lei. De nervi, Dan Material s-a apucat sã facã scandal, amenintând si santajând pe înaltii functionari ai statului, considerati vinovati de amenzile primite de fiul sãu. Cicã junele nu se lasã intimidat si continuã organizarea evenimentelor. Însã autoritãtile sunt decise sã actioneze conform legii. E curios de aflat cum primarul de la Pãdureni i-a permis acestuia sã-i închirieze grãdina publicã pentru discotecã.

Ghiciti personajele din aceastã fotografie

Vi-l mai amintiti pe Vasile Popa, fostul director de la Curtea de Conturi, care s-a costumat la un bal în Regina Margo? Dar nu este singurul cãruia îi place sã joace roluri. Iatã o nouã pozã cu doi politicieni de la Bârlad, care s-au costumat în… Ei sunt Cornel Plesu, consilier local ALDE, si liberalul Mihai Bozianu, care este sef de Directie în Primãria Bârlad. Se pare cã functionarii uneori se mai plictisesc si apeleazã la astfel de momente.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.